Maj 28

Poslovno stručni skup Internet prodavnice ‘08 biće održan u sredu 28. maja 2008. godine sa početkom u 10 časova u Privrednoj komori Beograda, u sali na VI spratu, Kneza Miloša 12. Na skupu će biti reči o najaktuelnijim dostignućima iz oblasti e-trgovine u Srbiji, plaćanju karticama, iskustvima iz prakse i najuspešnijim Internet prodavnicama u Srbiji.

 

Program skupa

1. Realizacija naplate karticama putem Interneta pomoću e-commerce servisa Banca Intesa Beograd
Predstavljanje usluge naplate karticama putem Interneta koju obezbeđuje Banca Intesa, uz poseban osvrt na tehničku realizaciju. U okviru predavanja biće predstavljeni osnovne informacije ove usluge Banca Intesa-e, uz primer realizacije naplate u konkretnom slučaju za Internet prodavnicu Tehnomanija.

2. Iskustva u razvoju Internet prodavnice Tehnomanija
Iskustva iz prakse tokom razvoja jedne od najvećih Internet prodavnica u Srbiji predstaviće direktor Tehnomanije i tim koji je radio na realizaciji. Predavanje obuhvata poslovne i tehničke aspekte razvoja Internet prodavnice: šta je bila početna motivacija, koje su bile faze u razvoju poslovnog modela, koji su tehnićki i organizacioni izazovi bili vezani za svaku fazu.

3. Servis za prodaju putem Interneta internetprodavnice.com
Predstavljanje poslovnog modela i tehničkog rešenja za Internet prodaju koje obezbeđuje servis internetprodavnice.com. Servis internetprodavnice.com je jedinstveni servis na Internet prostoru Srbije jer firmama pruža kompletnu uslugu u svim elementima Internet prodaje. Na predavanju će biti prezentovana najbitnije informacije u vezi servisa i zanimljiva iskustva iz dosadašnjeg rada. Prezentacija uključuje i praktičnu demonstraciju rada Internet prodavnice.

4. Analize poslovnih procesa u elektronskoj trgovini
U okviru ovog predavanja na sveobuhvatan i sistematičan način biće izloženi pravni, organizacioni, tehnički i komercijalni aspekti Internet prodaje. U tom kontekstu biće sagledane najefikasnije strategije za njeno uvođenje i razvoj. Predavanje se sastoji iz tri osnovne celine i to:
– Internet prodaja i aktuelni propisi
– Planiranje, logistika i organizacija Internet prodaje
– Uporedni pregled pristupa za realizaciju Internet prodavnice

Za učešće na skupu se možete prijaviti putem ovog linka.

URL

Sajt skupa Internet prodavnice ‘08

Share and Enjoy:

Autor: Vukašin Stojkov