iOS Akademija

15.02.2015. – 15.05.2015.

SEE ICT/Startit pokreće prvu iOS Akademiju u Srbiji i regionu, kako bismo odgovorili na sugestije i potrebe članova naše šire zajednice. Akademija će trajati od 15. februara – 15. maja 2015. i održavaće se u Beogradu.

Kroz tromesečni kurs iOS programiranja polaznici će moći samostalno da prave aplikacije za sve Apple mobilne uređaje i na taj način sami grade svoje ideje ili pak, rade za drugog dok ta magična ideja ne dođe. 

Da mobilne aplikacije vladaju nije tajna, a iOS je u zapadnim zemljama prva platforma na kojoj se prave proizvodi, a dolaskom Apple u Srbiju biće i domaćoj široj publici jasno zašto. Trenutno postoji više od 1.300.000 aplikacija, koje su preuzete više od 75 milijardi puta.Ono što je sve veća prednost ovog operativnog sistema je ta da iOS omogućava integraciju sa mnogim drugim mobilnim servisima i na taj način skraćuje mnoge korake onima koji prave aplikaciju.

U iOS Akademiji korisnicima je na raspolaganju Mac laptop koji će moći da koriste tokom kompletnog programa kako u učionici, tako i kod kuće, a posebna pogodnost je ta što će imati i pristup apsolutno svim potrebnim modelima iPhone i iPad uređaja.

Pored toga, iOS Akademija obezbeđuje predavače i mentore sa višegodisnjim iskustvom rada u ovoj oblasti koji će polaznike kroz vrlo konkretne i praktične projekte naučiti da programiraju u ovom operativnom sistemu. Prostor iOS Akademije se nalazi u ulici Kneza Miloša, a termini su prilagođeni tako da odgovaraju i zaposlenima i studentima.

Registracija

Ukoliko želite da budete deo ove akademije, sve što je potrebno je da posetite web stranicu , i pošalju svoju prijavu do 10. decembra 2014.

Broj polaznika je vrlo ograničen zbog osiguranja kvaliteta programa i prva generacija uključiće 15 programera, a grupe će se formirati prema prethodnom programerskom iskustvu polaznika.

A ako vam startap ideja ne upali, dovoljno je znati da je prosečna plata iOS developera oko 1.000 evra.

Korisni linkovi

Zvanična stranica Akademije.

Autor: ITD Ekipa


DODAJ KOMENTAR