iOS Startit meetup u Beogradu

09.04.2015.

četvrtak, 9. aprila od 18h u Domu Omladine održaće se Startit Meetup, ovog puta na temu razvoja aplikacije za iOS. 

Na skupu će se govoriti o tome kako samostalno praviti aplikacije namenjene prodaji na App Storeu, gde će vam svoje iskustvo preneti Aleksandar Vacić, koji je jedan od najiskusnijih srpskih developera iOS aplikacija, gde je do sada plasirao više od 80 proizvoda i izvukao kamaru iskustva i lekcija.

Kako je na srpskom tržištu ogromna potražnja za relativno malim brojem iOS devova, pitanje edukacije je i sve aktuelnije. O ovome će vam pričati Mlađan Antić, koji je svoje bogato iskustvo u izradi aplikacija za Apple uređaje prenosio svojim kolegama ali i polaznicima prve iOS Akademije.

Iz ovog predavanja ćete između ostalog čuti šta su najčešće “zamke” u podučavanju Objective-C-a i Xcode-a programerima koji nemaju prethodnog iskustva sa ovim alatima, na koje načine ih najbolje možete zaobići, koje trikove i oprobane tehnike možete primeniti.

Piće i druženje

Treća prezentacija večeri će biti potvrđena u narednih nekoliko dana, a pošto je ovo prvo Startit okupljanje iOS zajednice na jednom mestu, biće organizovano i piće i razgovor u neformalnoj atmosferi nakon samog događaja (oko 19:30).

Registracija

Prisustvo je besplatno, a možete se registrovati na sledećem linku.

Autor: ITD Ekipa


DODAJ KOMENTAR