IT days

11.12.2013. – 13.12.2013.

Seminar studenata o informacionim tehnologijama „IT days“ prvi je projekat ovakvog tipa koji se održava na Ekonomskom fakultetu u Beogradu, od 11. do 13.decembra 2013, od 18-22h, u organizaciji Studentskog parlamenta Ekonomskog fakulteta u Beogradu (SPEKOF). 

Tema

Namenjen studentima, prvenstveno sa Ekonomskog fakulteta, seminar ima za cilj da okupi predavače i paneliste iz akademskog i poslovnog života koji će kroz interaktivna predavanja raspravljati o IT sektoru u Srbiji, njegovom trenutnom stanju i izgledima za napredovanje u korak sa svetskim trendovima.

Svaki od tri dana seminara bavi se samo jednom tematskom celinom stoga ćemo imati priliku da slušamo o promociji i marketingu putem društvenih mreža, o razvoju hardvera i softvera u Srbiji i o internet biznisu.

Predavači

Potvrđeni predavači su između ostalog osnivači preduzeća koja su nastala na internetu (Ivan Minić), vlasnici marketinških i PR agencija (Dragana Đermanović, Ivan Ćosić, Ivan Rečević), IT stručnjaci (Slobodan Marković, Slobodan Vučković), blogeri, kao i predstavnici kompanija koje se bave telekomunikacijama i razvojem hardvera i softvera poput Telenora, Nordeusa, Comtrade-a, SAP-a i Microsofta.

Učešće

Iako po prvi put organizuju seminar ovakve vrste na Ekonomskom fakultetu, organizatori se nadaju velikoj posećenosti pre svega zbog kvalitetnih predavača i panelista koji će svojim prezentacijama i diskusijama ispuniti više od 10 sati programa, i zbog omogućenog pristupa seminaru i studentima sa ostalih fakulteta, dok za samo učešće na seminaru nisu potrebne prijave.

Korisni linkovi

Zvanični sajt dogadjaja.

Zvanična Facebook stranica.

Autor: ITD Ekipa


DODAJ KOMENTAR