Januar 12

Još jedna zanimljiva konferencija održava se u Zagrebu 12. februara 2010. godine. IT Showoff je konferencija na kojoj će se okupiti hrvatske IT firme i pojedinci, kako bi svim zainteresiranim pokazali vlastite zanimljive projekte, prezentirali nove tehnologije i dostignuća, ili pak probleme s kojima se susreću u razvoju softvera.

 

Napravili ste softversko rješenje za koje mislite da je osobito dobro, inovativno, elegantno, kvalitetno ili brzo? Nemate se kome pohvaliti osim ženi i psu?

Konferencija IT Showoff 2010 će pružiti priliku tvrtkama i pojedincima da pokažu svoju sposobnost i znanje te dodatno ojačaju vlastitu poziciju na hrvatskoj IT sceni. Također će potencijalnim klijentima pokazati tko je u Hrvatskoj kompetentan u području razvoja softvera.

Cilj je da IT Showoff postane mjesto druženja vrhunskih IT stručnjaka, razmjene ideja, iskustva, te mjesto gdje će ljudi imati priliku pokazati (eng. “to show off”) svoje projekte i rješenja.

Prvi IT Showoff će se održati 12.02.2010 na Fakultet elektrotehnike i računarstva, u Zagrebu.

Prijava predavanja i prisustvovanja na događaju

Prijedloge za predavanja treba poslati putem formulara za prijavu predavanja do 01.01.2010. Vrlo je bitno što bolje opisati predavanje kroz formular za prijavu predavanja jer će to biti ključan faktor u odabiru predavanja i projekata.Poželjno je u predavanja uključiti što više stvarnih primjera, iskustava, problema i demonstracija.

Prijava sudionika

Prijave za sudionike će biti otvorene 16.01. 2010.

Prisustvovanje događaju je potpuno besplatno.

Lokacija

IT Showoff će se održati na Fakultetu elektrotehnike i računarstva (Unska 3, Zagreb) u Sivoj i Bijeloj vjećnici u petak 12.02.2010.

Početak registracije sudionika će biti u 09:00, a konferencija službeno počinje u 10:30.

Pogledajte Google mapu.

Korisni linkovi

Share and Enjoy:

Tags: , , ,

Autor: Jelena Rakić