ITkonekt — od vilenjaka i holograma do prilike za nov posao

20.05.2016. – 21.05.2016.

20. i 21. maja u hotelu Jugoslavija održaće se ITkonekt, događaj namenjen IT stručnjacima i svima onima koji su u IT industriji.

Posetioci, osim što će videti vilenjake i srednjovekovne vitezove, junake iz video igara i Game of Thronesa, devojke holograme, moći će da pronađu novi posao u IT-ju, kao i da čuju korisna i zanimljiva IT predavanja. 

Glavni partner događaja je Microsoft Development Center Serbia, a radna mesta u IT-ju će ponuditi i Quantox, Prodyna, Seven Bridges, Deploy, Cosmic Development, enjoy.ing, Comtrade, Telenor, eFront, Vast, Sungard i drugi.

Najmoderniji uslovi za rad koje će na događaju predstaviti IT kompanije pokazaće zašto je danas toliko dobro raditi u IT industriji. Svima je već poznato da i u Srbiji postoje IT kompanije u kojima su fliperi, pikado, stoni tenis, ali i teretane, saune i bazeni sastavni deo radnog okruženja, a ovo će biti prilika da se na jednom mestu uživo vidi deo atmosfere koji vlada u ovim kompanijama, na ITkonektu 20. i 21. maja u hotelu Jugoslavija.

Prisustvo na događaju je besplatno uz obaveznu prijavu. 

Autor: ITD Ekipa


DODAJ KOMENTAR