ITKonekt

23.05.2015. – 24.05.2015.

ITkonekt će se održati 23. i 24. maja 2015. godine u hotelu Crown plaza u Beogradu. Događaj će obuhvatiti tri dela: ITjobfair, ITconference i Game space. 

ITkonekt je zajednica IT stručnjaka, koja svakim danom postaje sve veća. ITkonekt okuplja studente tehničkih i IT nauka, zatim juniore u IT-ju, kao i iskusne seniore i menadžera velikih IT projekata. Cilj njihove zajednice je da iskoriste ogromne mogućnosti povezivanja u IT svetu, koji donosi nove projekte, još bolje poslove, veliki profit, i neograničene mogućnosti napredovanja i razvoja IT stručnjaka.

Događaj će obuhvatiti tri dela: ITjobfair, ITconference i Game space.

ITjobfair

IT job fair je prvi sajam zapošljavanja specijalizovan isključivo za IT industriju u Srbiji. Zapošljavanje i pronalaženje odgovarajućih profila stručnjaka jedan je od najvećih problema trenutno u ovoj industriji.

Ono po čemu će IT job fair naročito biti prepoznatljiv i drugačiji od sličnih događaja jeste sam koncept. Umesto da razgledaju štandove, posetioci IT job faira će moći da isprobaju kacigu za virtuelnu realnost, da se oprobaju u nekoj od najnovijih igrica na tržištu, da sede u stolici za masažu i vide kako izgleda najsavremenije radno okruženje u nekim od IT kompanija kod nas, ili da probaju da reše posebno smišljene kodove i automatski se kandiduju za posao u nekoj od kompanija.

Na jednom mestu okupiće se najveći stručnjaci u ITju, kao i svi zainteresovani za rad u IT industriji. Na IT job fairu prilike za nove poslove će moći da pronađu i eksperti, seniori, juniori u IT-ju, ali i studenti koji će moći da se prijave za stručnu praksu ili da dobiju prvu šansu za posao. Ovo će doprineti tome da kompanije i učesnici dođu do svoje ciljne grupe i ostvare rezultat, koji na drugim sličnim sajmovima izostaje.

Glavni partner događaja je Microsoft, a ostale partnere možete pogledati ovde.

ITconference

Konferencija sa kvalitetnim IT sadržajem na kojoj će veliki stručnjaci u IT industriji govoriti o onim trendovima.

Saznajte više.

GameSpace

Stari fliperi u koje su ugrađene nove igrice, Microsoft Xbox, Kinect, najmodernija grafika za igrice, u GameSpace-u će na raspolaganju biti sve ono što danas čini najuzbudljiviji deo gejming sveta. Ovaj specifičan prostor na ITkonektu će animirati posetioce i omogućiti jedinstven doživljaj.

Budući da je gejming industrija jedna od najbrže rastućih danas, a da neke video igrice svojim vlasnicima donose milione dolara zarade, ovo je nezaobilazna oblast IT industrije. Dokaz za to je i što je svakim danom sve više onih koji žele da se oprobaju u ovom unosnom sektoru.

GameSpace je jedinstvena prilika da se na jednom mestu nađu svi oni koji su aktivni u gejming industriji. Učesnici neče imati samo priliku da isprobaju najnovije igrice na tržištu, nego i testiraju nove ideje, kodiraju delove video igrica na licu mesta…

Za one koji žele da pokažu neku novu i originalnu igricu koju su samostalno kreirali, postojaće mogućnost prezentacije i takmičenja indie developera (nezavisnih developera u gejmingu), koji će ovako moći da steknu nove fanove ili da obraduju one koji ih već prate.

Registracija

Za ITconference se možete registrovati na sledećem linku, dok se za ITjobfair i GameSpace možete registrovati ovde.

Korisni linkovi

Zvanična stranica događaja.

 

Autor: ITD Ekipa


DODAJ KOMENTAR