Job Fair 2010 u Nišu

03.12. – 04.12.

Treću godinu za redom Udruženja studenata tehnike Evrope  – BEST organizuje Sajam poslova i stručnih praksi – Job Fair, koji će se održati u holu Elektronskog fakulteta u Nišu 3. i 4. decembra. Ovaj događaj se organizuje kako bi se studentima omogućio kontakt sa predstavnicima kompanija i olakšalo prevazilaženje problema pri traženju posla i stručne prakse.

 

Uz generalnog pokrovitelja sajma, FIAT automobili Srbija iz Kragujevca i medijskog pokrovitelja RTV ZONA iz Niša, svoje učešće su potvrdile brojne kompanije između kojih izdvajamo WURTH, Microsoft, Young Culture, ZEPTER International, kao i mnoge druge. 

Članovi lokalne grupe BEST u Nišu su se pobrinuli da ovo ne bude samo običan sajam sa štandovima firmi, već su organizovali i brojne prateće aktivnosti od kojih svakako treba izdvojiti takmičenje za srednjoškolce „Infomania“ i više vidova inženjerskih takmičenja za studente tehničkih fakulteta. Pomenute firme će se predstavljati prvog dana sajma, dok će drugi dan biti rezervisan samo za one koji žele da usavrše svoje menadžerske veštine i započnu sopstveni biznis ili samo da nauče kako da lakše prebrode trenutnu krizu.

U cilju ostvarenja što uspešnije edukacije, angažovani su posebni predavači iz te struke (Darko Mirković i BrankoDragaš), koji dobro poznaju trenutnu situaciju u privredi. Pored toga, studenti će biti u prilici da se posle predavanja obrate predavačima i da kroz pitanja i odgovore razreše neke nedoumice.

Važno je napomenuti da će sve kompanije učesnice kasnije dobiti pristup bazi CV-eva posetilaca sajma i zvanične internet prezentacije Job Fair-a, kako bi mogli da odaberu potreban kadar.

Vaš CV možete ostaviti na www.jobfairnis.rs, a uz ostavljanje svog CV-a možete se prijaviti i za neku od pratećih aktivnosti u vidu predavanja ili takmičenja.

Korisni linkovi

Autor: Vladimir Trkulja


DODAJ KOMENTAR