Job Fair 2013

04.03.2013. – 05.03.2013.

Sajam poslova i stručnih praksi Job Fair 2013. će se održati u holu Elektronskog fakulteta u Nišu, 4. i 5. marta. Job Fair 2013 pod sloganom “Tvoja karijera počinje ovde” organizuje Udruženje studenata tehnike Evrope Niš – BEST Niš sa ciljem da pomogne diplomcima i postdiplomcima, ali i svim studentima koji traže posao ili stručnu praksu, tako što će im omogućiti direktan kontakt sa kompanijama iz različitih oblasti poslovanja. 

Agenda

Pored kontakta sa poslodavcima učesnici sajma biće u prilici da poboljšaju svoje veštine pisanja CV-ja i da učestvuju u raznim radionicama i seminarima. Za studente će biti organizovano Inženjersko takmičenje, dok će srednjoškolci i ovog puta svoje znanje moći da provere u kvizu Infomanija. Više o programu možete videti ovde.

Prijava

Studenti, diplomci i postdiplomci svih fakulteta mogu ostaviti svoj CV ovde  i na taj način povećaju šansu da ih zapazi neki od poslodavaca koji će se pojaviti na predstojećem sajmu poslova i stručnih praksi Job Fair 2013. Od svih CV-jeva pristiglih na sajt Job Fair-a biće napravljena baza podataka, koja će biti dostavljena svim kompanijama, uz pomoć koje će oni moći da izaberu kadrove čiji im profil najviše odgovara.

Korisni linkovi

 

Autor: ITD Ekipa


DODAJ KOMENTAR