Job Fair 2014

03.03.2014.

Udruženja studenata tehnike Evrope-BEST Niš će organizovati Job Fair 2014, 3. i 4. marta, u holu Elektronskog fakulteta u Nišu.

Jedan od osnovnih ciljeva ogranizacije jeste uspostavljanje međusobnog kontakta među studentima i kompanijama a Job Fair je jedan od reprezentativnih događaja kojim se to postiže. 

Tema

Studentima, diplomcima i postdiplomcima svih fakulteta se pruža jedinstvena prilika da na samom sajmu stupe u direktan kontakt sa kompanijama koje su u potrazi za ambicioznim, stručnim i visokokvalifikovanim kadrovima.  tudenti željni uspeha i jake karijere će biti u mogućnosti da svoje CV-eve predaju lično HR odgovornim osobama kompanija koje ih interesuju što im ujedno pruža mogućnost da se po prvi put susretnu sa pisanjem svojih biografija (CV-eva). Pod sloganom ‘tvoja karijera počinje ovde!’ BEST Niš pokušava da motiviše studente da budu aktivni jer će možda baš na ovom sajmu doći do posla za koji su se sve vreme usavršavali.

Takođe, studentima će potpuno besplatno biti omogućeno da kroz set prezentacija kompanija, seminara, treninga i radionica, steknu ili unaprede veštine koje su jako tražene u modernom poslovanju a kojima se ne pridaje dovoljno značaja u zvaničnom obrazovnom sistemu.

Kompanija koja je za sada potvrdila svoje učešće je Microsoft Development Center kao generalni pokrovitelj sajma.

Korisni linkovi

Više informacija o sajmu kao i sve novosti o pokroviteljima i partnerima istog možete pronaći na oficijalnom sajtu www.jobfairnis.rs, gde studenti takođe mogu ostavljati svoje CV-eve.

Autor: ITD Ekipa


DODAJ KOMENTAR