Job ​Fair ​2018 – Tvoja​ ​karijera​ ​počinje​ ​ovde!

05.03.2018. – 06.03.2018.

Sajam poslova i stručnih praksi ,,Job Fair – Tvoja karijera počinje ovde!” organizuje Udruženje studenata tehnike Evrope – BEST Niš sa ciljem da studentima, diplomcima i postdiplomcima pruži šansu da stupe u kontakt sa poslodavcima i olakša potragu za prvim radnim iskustvom. Sajam će se održati jubilarni, deseti put, 5. i 6. marta 2018. godine u holu Elektronskog fakulteta Univerziteta ​u ​Nišu. 

Na samom sajmu se mladim ljudima pruža mogućnost da svoje CV-eve predaju lično predstavnicima kompanija koji su u potrazi za ambicioznim, stručnim i visokokvalifikovanim kadrovima. Studenti koji traže za posao ili stručnu praksu će na ovaj način steći iskustvo u komunikaciji, ​intervjuima ​za ​posao, ​a ​nakon ​odabira ​i ​određene ​veštine ​u ​samom ​poslovanju.

Pored direktnog kontakta i komunikacije sa predstavnicima kompanija, posetiocima sajma će biti omogućene i besplatne radionice, prezentacije kompanija, seminari i treninzi. Mladi ljudi će moći da primene svoja stečena znanja i unaprede veštine koje su tražene i cenjene u savremenom poslovanju, a koje nemaju priliku da steknu tokom formalnog obrazovanja. BEST Niš pokušava da motiviše studente da budu aktivni jer će možda baš na ovom sajmu doći do posla ​za ​koji ​su ​se ​usavršavali, ​u ​čemu ​je ​uspešan ​već ​dugi ​niz ​godina

Više informacija o samom sajmu, kao i sve novosti o kompanijama učesnicama, pokroviteljima i medijskim ​kućama ​možete ​pronaći ​na ​zvaničnom ​sajtu ​sajma www.jobfairnis.rs.

Na istom sajtu studenti mogu načiniti i prve korake ka svetlijoj budućnosti time što će ostaviti svoju biografiju u elektronskoj CV bazi, a koja će po završetku sajma biti distribuirana svim kompanijama učesnicama sajma, nakon čega će one moći da izaberu kadrove čiji im profil najviše ​odgovara.

Autor: ITD Ekipa

1 komentar

16.02.2018. @ 13:35

Super manifestacija. Prilika za mlade ljude da se izbore za sebe. Bravo!


DODAJ KOMENTAR