JobFair 11

07.11.2011. – 08.11.2011.

JobFair 11Sajam poslova „JobFair 11 – Kreiraj svoju budućnost!“ održaće se 7. i 8. novembra 2011. godine u Svečanoj sali Građevinskog fakulteta, sedmi put zaredom u organizaciji Udruženja studenata tehnike Evrope – Best Beograd (engl. BEST) i Udruženja studenata elektrotehnike Evrope – Istek Beograd (engl. EESTEC). Cilj ovog sajma je da studentima i diplomcima tehničko-tehnoloških fakulteta pomogne da dođu do željenog posla ili prilike za stručno usavršavanje, a kompanijama da ponudi kvalitetni kadar.

 

Pored unapređenja postojećih segmenata – nacionalnog projekta, započetog prošle godine, sve kvalitetnije i jače medijske propraćenosti i bogatijeg edukativnog programa, „JobFair 11 – Kreiraj svoju budućnost!“ kao novinu predstavlja novu aplikaciju JobFair CV Browser.

Od ove godine studenti će po prvi put imati priliku da CV ostavljen u bazi tokom trajanja Sajma dopunjuju novim informacijama tokom cele naredne godine. Na taj način i kompanije će u svakom trenutku imati pristup osveženim podacima o kandidatima i imati uvid u njihove aktivnosti, lični i profesionalni razvoj.

Kao i prethodnih godina, kroz bogat edukativni program posetiocima će biti omogućeno da unaprede veštine pisanja CV-jeva, razgovora za posao i time efikasnije predstave svoje kvalitete poslodavcima. Studenti će takođe imati priliku da putem anketa i neposrednog razgovora sa predstavnicima kompanija saznaju više o poslovima i praksama u ponudi.

Korisni linkovi

Autor: ITD Ekipa


DODAJ KOMENTAR