Novembar 1Novembar 2

Šestu godinu zaredom Udruženje studenata elektrotehnike Evrope (EESTEC Beograd) i Udruženje studenata tehnike Evrope (BEST Beograd) organizuju 1. i 2. novembra 2010. godine sajam poslova “JobFair 10 – Kreiraj svoju budućnost!“. Cilj ovog sajma je da studentima i diplomcima tehničko-tehnoloških fakulteta pomogne da dođu do željenog posla ili prilike za stručno usavršavanje, a kompanijama da ponudi kvalitetni kadar.

 

Ukratko, ukoliko je vaš obrazovni profil tehničko-tehnološki, prošetajte 1. i 2. novembra do zgrade tehničkih fakulteta (Bulevar kralja Aleksandra 73, Beograd) i ostavite CV, popričajte sa predstavnicima firmi koje će imati štandove i vidite kakve su mogućnosti za stručno usavršavanje ili zaposlenje u struci. Nema problema ako niste student beogradskog Univerziteta, ove godine su dobrodošli studenti sa svih tehničko-tehnoloških fakulteta u zemlji.

Orijentacije radi, prošle godine na sajmu je učestvovalo 44 kompanije, 3500 biografija je uneto u elektronsku bazu, a 4500 studenata je za dva dana posetilo Sajam.

Tokom sajma će biti organizovana i predavanja, tribine i treninzi, koji će doprinositi cilju ovog događaja.

Korisni linkovi

Share and Enjoy:

Tags: ,

Autor: Vladimir Trkulja