Maj 22

Konferencija “Kako prodavati u recesiji” se održava 22. maja 2009. godine u Zagrebu i bavi se pitanjima o tome kako prodavati u današnje vreme recesije, govori o budućnosti prodaje i na konkretnim primerima daje odgovore na koji način poboljšati poslovne rezultate.

 

Namenjena je poslovnim ljudima kojima je prodaja neizbežni deo posla i studentima ekonomskih usmerenja koji će na praktičan način naučiti tehnike i alate koje koriste najuspešniji svetski prodavci.

Program:

 • 09:30 – 10:00 – registracija gostiju
 • 10:00 – 10:15 – uvodna reč organizatora
 • 10:15 – 11:00 – Alen Majer – “Kako prodavati u recesiji, tehnike i alati 21. stoljeća”
 • 11:00 – 12:00 – Tomislav Car – “Prodaja oglasnog prostora na webu u recesiji”
 • 12:00 – 12:10 – Coffee Break
 • 12:10 – 13:00 – Ivan Brezak Brkan – “PR kao spas u doba recesije”
 • 13:00 – 14:00 – Toni Aničić – “Oglašavanje na internetu u doba recesije”
 • 14:00 – 14:30 – Ručak
 • 14:30 – 15:30 – Radionica – “Web radionica – od ideje do prodaje”
 • 15:30 – 15:45 – Coffee break
 • 15:45 – 16:30 – Gost predavač
 • 16:30 – 17:15 – Alen Majer – “Kako pronaći kupce koji kupuju danas, unatoč recesiji”
 • 17:15 – 17:30 – Coffee break
 • 17:30 – 18:00 – I za kraj…. LIVE prezentacija prodajnog razgovora Tomislava Cara

Registracija

Redovna cena: 999 kn + PDV

Recesijska cena za sve prijave do 18.5. – samo 499 Kn + PDV

Kurs kune pogledajte na http://www.hnb.hr/tecajn/htecajn.htm

Lokacija:
Poslovni centar VMD, Ulica grada Vukovara 269D, Zagreb

Uključeno:

 1. prisustvo na konferenciji
 2. povezivanje s ljudima sa sličnim problemima
 3. prilika za raspravu o vašoj situaciji
 4. besplatna knjiga (.pdf) – Alen Majer
 5. besplatna brošura o prodaji oglasnog prostora na webu (.pdf) – Tomislav Car

Kako se registrovati?

Online registracija: kliknite ovde.

Putem telefona: Tomislav Car –  +385 915677 374 ili  Alen Majer – +385 913032 888

Predavači

Alen Majer je trener praktičnih i primenjivih prodajnih vještina, konsultant u prodaji, te autor nekoliko knjiga o prodaji na engleskom jeziku. Iza njega je više od 16 godina iskustva prodaje i upravljanja prodajom u b2b i b2c prodaji u Evropi i Severnoj Americi, prodavajući od floppy diskova do velikih građevinskih mašina poput rovokopača, buldozera i asfaltnih baza, te softverskih rješenja za IBM pregovarajući i prodavajući Global 500 poduzećima uključujući Volvo, Irish Life i British Telecom.

Aktivan je član Kanadskog udruženja profesionalaca u prodaji i Kanadskog instituta menadžmenta, Top Sales Expert udruženja, te HUPUP-a. Gost predavač je na UofT, Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, te predavač na raznim poslovnim školama. Osnivač je Instituta Prodaje (Sales Institute Croatia) i Prodajne Akademije – Hrvatska.

Opširnije: www.alenmajer.com

Tomislav Car diplomirao je turistički menadžment na Zagrebačkoj školi za menadžment pri Institutu za turizam. Web businessom bavi se tri godine i to mu je jedini izvor zarade. Stekao je veliko iskustvo u prodaji oglasnog prostora na webu primjenjujući tehnike direktne prodaje.

Njegove projekte možete pogledati na stranicama www.studentski-oglasnik.hr i www.croatia-croatia.eu

Ivan Brezak Brkan je web i medijski strateg fokusiran na razvoj novih medija poput blogova i mikroblogova u Hrvatskoj i regiji. Pišući za vodeće regionalne IT časopise Bug i Mrežu kao stručni saradnik za web poslovanje, Ivan istovremeno suorganizuje hrvatske web konferencije Web.start (web poduzetništvo; www.webstart.ini.hr) te BarCamp (web tehnologija; barcamp.ini.hr). U blogosferi poznat kao “bloger bez bloga”, Ivan (www.ivanbrezakbrkan.com) pokušava osvestiti domaće kompanije o važnosti komunikacije s korisnicima i partnerima putem interneta.

Toni Aničić je mladi marketingaš iz Osijeka. Poseduje dugogodišnje iskustvo u izradi web stranica kao freelancer nakon čega se odlučio posvetiti internet marketingu. Kao autor jednog od najuticajnijih blogova regije (http://snaxors.com/blog), Toni piše o internet marketingu, novim web trendovima i srodnim temama. Toni vodi internet marketing u američkoj korporaciji Surgeworks Inc. gde svakodnevno radi na internet marketing projektima za velike internacionalne klijente najčešće ciljane na tržište SAD-a. On je jedan od osnivača i vlasnika news portala i zajednice za ljude koji se bave webom – http://wm.com.hr

Ana Penović glavna urednica magazina Plan B u dosadašnjoj desetgodišnjoj karijeri primarno se bavila informatičkim i telekomunikacijskim temama i dilemama i sarađivala sa većinom dnevnih i mesečnih časopisa. Kao glavna urednica Plana B osvojila je nagradu Hrvatskog novinarskog društva za najbolji urednički projekt 07/08. Jedna je pokretačica projekta WhyCroatia (po nama jedan od najboljih projekata koji je ove godine realizovan u regionu :) )

Korisni linkovi

Share and Enjoy:

Tags: , ,

Autor: Jelena Rakić