Kako se efektno oglašavati na internetu?

23.02.2013.

Seminar „Osnove online advertajzinga” održaće se u subotu 23. februara, od 10 časova, u  prostorijama organizuje Centar za razvoj karijere  kompanije LINK group u ulici Cara Dušana 34, Zemun. Teme su – kako da zaradite na internetu putem oglašavanja? Koji su to modeli koje treba da znate da biste kreirali i plasirali vaš oglas na internet? Koja je razlika između plaćenog i neplaćenog oglasa? Kako da iskoristite društvene mreže u oglašavanju? 

Predavač

Na seminaru će predavati Dragan Varagić koji će govoriti o najboljim načinima kreiranja i ostvarivanja online oglašavanja, kako se planiraju online mediji, u cilju  kreiranje advertajzing modela zarade na internetu. Takođe, koji su načini kreiranja i ostvarivanja online oglašavanja, šta je online media planiranje, kao i koji je odnos između advertajzinga i SEO, e-advertajzinga i društvene mreže/društvenih medija.

Live stream

Za sve one koji nisu u mogućnosti da prisuszvuju seminaru, omogućeno je praćenje seminara online, putem live streama. Live streamu seminara pristupate u subotu, 23.02. u 10h ovde.

Korisni linkovi

Autor: ITD Ekipa


DODAJ KOMENTAR