Kako unovčiti posećenost veb sajta

23.08.2014.

Kancelarija za mlade opštine Apatin organizovaće u subotu, 23. avgusta, predavanje pod nazivom “Kako unovčiti posećenost veb sajta”.

Početak programa u Velikoj sali zgrade Opštinskog veća Samostalnog sindikata Srbije, koja se nalazi na adresi Srpskih vladara br. 10, pored zlatare “Praštalo”, zakazan je za 16 sati, a ulaz je besplatan za sve zainteresovane. 

Predavač

Dragan Varagić – poznati bloger i online strateg, koji se bavi i savetodavnim uslugama iz oblasti poslovne primene Interneta, govoriće o tome kako pripremiti ponudu za online oglašavanje, kako odabrati konkurentne tipove oglašavanja, kako kreirati izveštaje koji imaju smisla oglašivačima i na koji način se nametnuti potencijalnim oglašivačima. Predavač je, inače, vlasnik bloga www.draganvaragic.com, servisa za online distribuciju saopštenja PRobjave.com i osnivač projekta www.bloggersnetwork.org.rs. Koordinator je specijalističkih strukovnih studija iz E-poslovanja www.iimeuro.uns.ac.rs FTN iz Novog Sada i radi kao predavač na beogradskom ITS.

Prisutni će, nakon predavanja, moći da postavljaju pitanja predavaču.

Inicijator predavanja je Nikola Vejin.

Korisni linkovi

https://www.facebook.com/events/1516135608616036

http://www.radiodunav.com/predavanje-na-temu-kako-unovciti-posecenost-veb-sajta/

Autor: ITD Ekipa


DODAJ KOMENTAR