Klikni ka Evropi: Uključenost u informaciono društvo – nova prilika ili novi jaz

24.05.2011. – 25.05.2011.

IAN – Međunarodna mreža pomoći organizuje međunarodnu konferenciju „Klikni ka Evropi: Uključenost u informaciono društvo – nova prilika ili novi jaz“ koja se održava 24. i 25. maja 2011. godine u Beogradu uz podršku Delegacija Evropske unije u Republici Srbiji i Microsofta. Konferencija, koja je deo projekta Klikni ka Evropi, baviće se temama od značaja za obezbeđivanje pristupa korišćenju informaciono-komunikacionih tehnologija i e-veštinama za sve građane.

 

Ova konferencija će pružiti mogućnost upoznavanja sa EU politikama i najboljim praksama u državama Evropske unije i Srbije koje se odnose na digitalnu uključenost, a koje kao rezultat imaju unapređenje kvaliteta života, veština potrebnih za zaposlenje, i društvenu uključenost pojedinaca i zajednica. Govornici dolaze iz različitih sektora nekoliko zemalja Evropske unije i regiona.

Više informacija o konferenciji „Klikni ka Evropi: Uključenost u informaciono društvo – nova prilika ili novi jaz“, kao i onlajn formular za prijavljivanje možete naći na sajtu IAN-a. Rok za slanje prijava je 19. maj 2011.

Korisni linkovi

 

Autor: ITD Ekipa


DODAJ KOMENTAR