Kompanije studentima 2012

14.05.2012. – 20.05.2012.

Projekat „Kompanije Studentima” održava se prvi put u maju 2012. godine u prostorijama Fakulteta organizacionih nauka, u organizaciji Udruženja studenata informatike „FONIS”. Pod sloganom “Iz prve ruke”, projekat predstavlja priliku za studente tehničkih fakulteta da se iz prve ruke upoznaju sa nekim od vodećih IT kompanija u Srbiji.

 

Sa ciljem da nadomesti jaz između visokog obrazovanja i praktičnog rada, uočen na beogradskim fakultetima, Udruženje studenata informatike „FONIS“ predstavlja potpuno nov pristup odnosu domaćih IT kompanija sa budućim kadrovima.

Kroz niz online predstavljanja i direktan kontakt sa studentima, grupa vodećih domaćih IT kompanija predstaviće svoju viziju i ciljeve, preneti deo svoje radne atmosfere i svog poslovanja širem auditorijumu studenata.

Ovogodišnje kompanije učesnice su: MFC – Mikrokomerc, PSTech i Web Krojač.

Studenti će imati priliku da kroz niz predavanja, radionica kao i posetom kompaniji upoznaju njihovo poslovanje i tehnologije kao i da steknu što realniji utisak o radu u IT kompaniji.

Prvo predavanje na temu “Od hartije do digitalne biblioteke” održala je kompanija MFC Mikrokomerc.

U nastavku projekta gosti Fakulteta organizacionih nauka i FONIS-a biće:

  • Krojač 14 – 20 maja;
  • PSTech 21 – 27 maja;

Prijave za predavanja kompanije “Krojač” sa temom ”Dan u Krojaču: 24 sata u web dizajn kompaniji i web dizajn trendovi za 2012″ su otvorene tako da savetujemo studentima da se što pre prijave jer je broj učesnika ograničen kapacitetom amfiteatra Fakulteta organizacionih nauka. Nakon ovog predavanja, tokom vikenda će uslediti i praktična radionica u organizaciji iste kompanije.

Direktan link za prijavu: http://c2s.fonis.rs/prijava/

Korisni linkovi

Autor: ITD Ekipa


DODAJ KOMENTAR