April 6

AIESEC organizuje konferenciju BizIT koja predstavlja priliku da studenti steknu nova znanja iz oblasti IT-ja i trgovine i da saznaju zašto je danas primena savremenih informacionih tehnologija jedan od najznačajnijih faktora konkurentnosti u globalnom biznisu. Konferencija će se održati 6. aprila 2009. godine na Beogradskom Sajmu, a ulaz je besplatan.

 

Kroz prezentacije i predavanja, na konkretnim primerima upotrebe softverskih rešenja kao što su Customet Relationship Managment (CRM), Supply Chain Managment (SCM), Enterprise Resource Planning (ERP), Systems, Applications and Products (SAP), Radio Frequency Identification (Rfid), e-commerce, i dr. učesnici će moći da provere i prošire svoja znanja.

Kroz interaktivan rad studenti i menadžeri kompanija će biti u mogućnosti da diskutuju na prethodno odabrane teme. Učesnici će imati priliku da se na licu mesta upoznaju sa potrebama i poslovanjem velikih trgovinskih kompanija, kao i da se uvere u mogućnosti primene aktuelnih IT rešenja u biznisu. Konferencija će trajati jedan dan i obuhvataće uvodna predavanja i prezentacije.

S obzirom na to da se konferencija bizITove godine održava po prvi put predviđeno je učešće oko 100 delegata iz Srbije i zemalja regiona. Delegati su studenti završnih godina ekonomskog i njemu srodnih fakulteta, kao i najistaknutiji studenti Elektrotehničkog fakulteta i drugih tehničkih fakulteta sa smera informacionih tehnologija.

Predavači na konferenciji će biti menadžeri velikih trgovinskih, IT kompanija kao i profesori sa Ekonomskog fakulteta.

Učešće na bizIT konferenciji je besplatno, a svi zainteresovani se mogu prijaviti popunjavanjem aplikacije koja se može naći ovde i do 03. aprila je poslati na email: bizit09@ef.aiesec.org.yu.

Pored sticanja praktičnog iskustva delegatima konferencije se pruža mogućnost da u neformalnoj komunikaciji sa predstavnicima firmi, saznaju nešto više o mogućnostima zaposlenja, kao i da steknu značajne kontakte koji će im koristiti u daljem profesionalnom razvoju.

Korisni linkovi

Share and Enjoy:

Tags: , , , ,

Autor: Vladimir Trkulja