Konferencija @Niš

19.11.2016.

Konferencija @Niš će se održati 19.11.2016. u zgradi Univerziteta u Nišu.

@Niš je jednodnevna konferencija posvećena podsticanju IT preduzetništva. Predavači su uspešni preduzetnici iz različitih struka koji će govoriti o tome kako su došli do ideje, kako su je sproveli u delo i sa čime su se sve susreli na putu ka uspehu.  

IT-jevac ili ne, imate ideju ali ne znate šta dalje, želite da pokrenete samostalni biznis ili da se bavite freelancing-om – nemojte propustiti @Niš, prvu konferenciju ovog tipa u regionu.

Dođite da čujete primere dobre prakse, ljude koji su stvorili izuzetne aplikacije, našli rešenja za probleme u različitim oblastima života i tako postigli veliki lični i profesionalni uspeh. Imaćete priliku da diskutujete sa predavačima i učesnicima skupa.

Organizator JCI NIš ovim događajem želi da podstakne mlade sa juga Srbije na samozapošljavanje putem otvaranja sopstvenih firmi, StartUp-ova ili freelancing-a.

Predavači su ljudi koji su pokrenuli Neopix, VetCloud, Frame, vHIke, LegalTrek, Nordeus –  uspešni IT preduzetnici iz različitih struka koji će pričati o tome kako su došli do ideje i kako su je realizovali. Govoriće o iskustvima sa svetskim tržištem, fondovima za finansiranje, uz konkretne detalje i preporuke zasnovane na sopstvenim primerima.

Korisni linkovi

Za više detalja svi zainteresovani mogu da prate event na facebook-u: Konferencija @Niš, i facebook stranu organizatora – volonterske organizacije mladih JCI Niš.

https://www.facebook.com/events/1802090210080544/

https://www.facebook.com/nis.jci/

Autor: ITD Ekipa


DODAJ KOMENTAR