Konferencija o softveru otvorenog koda

19.05. – 20.05.

Uprava za informatičke i komunikacione tehnologije Grada Niša pod motom „Otvoreno je, slobodno uđite!” organizuje konferenciju o softveru otvorenog koda 19. i 20. maja u Regionalnom Centru za profesionalno usavršavanje zaposlenih u prosveti u Nišu.

 Poštovani,

ovim Vas, kao predstavnika organizacije koja je ostavila traga na razvoj scene softvera otvorenog koda u Republici Srbiji, zvanično pozivamo da uzmete učešće na konferenciji o softveru otvorenog koda koju organizuje Uprava za informatičke i komunikacione tehnologije Grada Niša pod motom „Otvoreno je, slobodno uđite!”.

Vaša organizacija može uzeti na sledeća tri načina:
1. kao predavač o određenoj globalno važnoj temi iz oblasti softvera otvorenog koda
2. kao predavač o pojedinačnim projektima važnim za oblast softvera otvorenog koda
3. kao predavač o iskustvima primene proizvoda softvera otvorenog koda

Konferencija je dvodnevna i organizuje se 19. maja (ponedeljak) i 20. maja (utorak) 2008. godine, u Regionalnom Centru za profesionalno usavršavanje zaposlenih u prosveti, Pariske Komune bb, 18000 Niš.

Prvi dan konferencije, 19. maj (ponedeljak), predviđen je da sadrži dve sesije predavanja u Centralnoj konferencijskoj sali i to:
I. sesija za javna i javno-komunalna preduzeća lokalnih samouprava koji žele da primene softver otvorenog koda u svom poslovanju
II. sesija za preduzetnike koji žele da primene softver otvorenog koda u svom poslovanju

Drugi dan konferencije, 20. maj (utorak), predviđen je da sadrži jednu sesiju predavanja u Centralnoj konferencijskoj sali i to:
I. Sesija za lokalne samouprave koje žele da primene softver otvorenog koda u svom poslovanju

Molimo Vas da nam, ukoliko ste zainteresovani, pošaljete spisak predavača i predavanja kao i potrebe za hranom i smeštajem ukoliko za tim postoji potreba (kada isti predavač predaje isto ili više predavanja u oba dana konferencije) kako bi formirali dnevni red konferencije.

Kontakt po ovom pitanju je Bojan Cvetković, pomoćnik načelnika uprave, fiksni tel. 018/50-45-02, e-mail cbojan@gu.ni.sr.gov.yu.

U nadi da ćemo uspešno sarađivati,

Srdačno Vas pozdravljamo,

Uprava za informatičke
i komunikacione tehnologije
Finazeta Panić, dipl.ing.el.
Načelnik
Fik.tel: 018/50-44-99
Faks: 018/50-45-00

Autor: Vladimir Trkulja


DODAJ KOMENTAR