Konferencija RiSK 2017

24.05.2017.

Ove godine se održava već 12. međunarodna konferencija RiSK, posvećena IT bezbednosti, kontroli, virtualizaciji te optimizaciji mreže za kvalitetnu zaštitu kontinuiteta rada i na želju mnogih partnera i prijatelja konferencija opet dolazi u Beograd. Zato Vas pozivamo, da nam se pridružite 24. maja u 9:00 sati u hotelu Hyatt Regency, Beograd. 

Privatne kompanije, javna preduzeća i državne institucije sve veću pažnju posvećuju proizvodima i programskim rešenjima za zaštitu podataka u mreži. Prema istraživanjima, u poslednje tri godine kompanije imaju limitiran budžet za razvoj informacionih tehnologija, a evidentno je, da se u okviru tih budžeta novac za IT security i optimizaciju iz godine u godinu povećava.

U Beogradu očekujemo stručnjake iz vodećih kompanija u IT na svetskom tržištu: MCAFEE, HEWLETT PACKARD ENTERPRISE, FORCEPOINT, OBSERVEIT, CYBONET, EASY SOLUTIONS, CHECKMARX, CENTRIFY, CPACKET NETWORKS i drugih.

Konfrencija obuhvata deo koji je namenjen sistemskim integratorima, IT direktorima firmi, administratorima i security inžinjerima u kojem če biti predstavljene nove vrste napada, koje danas koriste hekeri, načini zaštite podataka od neočekivanih upada u baze informacija, kao i deo koji obuhvača predstavljanje najnovijih trendova na tržištu računarske bezbednosti i infrastrukturnih rešenja.

Korisni linkovi

Poziv: https://www.risk-conference.com/belgrade2017/

Program konferencijehttps://www.risk-conference.com/belgrade2017/agenda

Autor: ITD Ekipa


DODAJ KOMENTAR