Oktobar 28

Konferencija TMT.Ventures’08 održaće se 28. oktobra u Zagrebu. TMT Executive seminari su prilika da se preduzetnici i kompanije koje pokreću nove poslove u oblasti IT-ja sretnu sa investitorima koji žele da ulažu u inovativne i profitabilne projekte u regionu centralne i istočne Evrope.

 

Organizatori konferencije, New Europe Events, u saradnji sa udruženjem Initium, ovaj događaj namenili su:

  • Preduzetnicima i direktorima u oblasti novih medija, interneta, mobilne telefonije, telekomunikacija.
  • Predstavnicima tehnoloških startapova iz Hrvatske, Bosne, Srbije, Slovenije i drugih zemalja centralne i istočne Evrope
  • Investicionim fondovima, poslovnim inkubatorima, poslovnim anđelima i predstavnicima tehnoloških parkova
  • Blogerima, predstavnicima medija i vođama javnog mnjenja
  • Naučnicima, inženjerima

U okviru konferencije biće održano i takmičenje pod nazivom “7 minuta”, na kome će inovativni mladi profesionalci moći da predstave svoje projekte u oblasti telekomunikacija, novih medija i novih tehnologija.

Ovo je prilika da ideje i projekti stignu do investitora i odlučilaca, koji bi mogli da odluče da investiraju u njih ili da ih na drugi način usmere ka realizaciji. Pored toga, autori projekata će se suočiti sa izazovom – da za veoma kratko vreme, od 7 minuta, ostave pravi utisak i naprave ubedljivu prezentaciju.

Samo pet finalista će imati priliku da pred investitorima održi svoje prezentacije, a za takmičenje se možete prijaviti do 5 oktobra.

Kotizacija iznosi 99 evra za ranije prijave, do 22. septembra.

Više o događaju: www.tmtevents.eu

Share and Enjoy:

Tags: ,

Autor: dragana