Konferencija za medije povodom festivala Web Fest 2011

31.08.2011.

Danas je u beogradskom Medija Centru održana konferencija za medije povodom predstojećeg Web Festa. Srđan Erceg, direktor festivala je prisutnim novinara predstavio ovogodišnju konferenciju i predstojeće aktivnosti, pre svega konferenciju koja će se održati od 22. do 23. septembra u Budvi i koja će okupiti neka od najpoznatijih Internet ličnosti današnjice.

Web Fest 2011

 

Web Fest je najveći regionalni Internet festival koji je posvećen promociji i unapređenju Interneta i društva u celini.

Prijavljivanje za prvu celinu ovog festivala – takmičenje za Web Fest 2011 priznanje za najbolje regionalne sajtove, odnosno projekte počinje sutra, 1. septembra i traje do 31. oktobra 2011. godine. Nakon toga sledi glasanje, koje će početi 15. oktobra i trajati do 31. oktobra 2011. godine.

Novina je što će se ove godine glasanje obavljati i na sajtu nadlanu.com, koji je obezbedio i tehničku podršku za realizaciju glasačke platforme.

Informacije o Web Fest 2011 konferenciji su već neko vreme dostupne – vest da Met Mulenveg, osnivač WordPress-a dolazi na konferenciju u svojstvu predavača je svakako ogromna stvar za čitav region. Tu je i gomila ostalih zvučnih imena globalne i regionalne Internet scene, koje možete pogledati na zvaničnom sajtu festivala.

Konferenciji za novinare su prisustvovali Srđan Erceg (HUGE media), Nataša Đukanović (.Me) i Maja Marković (Web Fest). Organizatori Web Festa su HUGE Media, ICON i Agena, a glavni partner i koorganizator je .Me.

 

Autor: Vladimir Trkulja


DODAJ KOMENTAR