Maj 7

Konferencija za novinare povodom prve iFront konferencije o Internetu će se održati u četvrtak, 7. maja, u 11:30 časova u prostorijama Medija centra u Beogradu (Terazije br. 3). Organizatori najavljuju direktna obraćanja Dejvida Rodžersa (PayPal) i Nila Bada (DailyMe, ex Yahoo News) putem video linka tokom konferencije za štampu, a potvrđena je i lokacija održavanja same konferencije – Hotel Zira u Beogradu.

 

Kao što smo već najavili, u Beogradu će 9. i 10. juna ove godine biti održana konferencija iFront, posvećena najrazličitijim vidovima poslovanja preko Interneta. Zbog čega je neizostavno potrebno da svi zainteresovani za web poslovanje, i oni koji će to tek postati, budu prisutni na ovom događaju?

Odgovor na ovo pitanje na konferenciji za novinare ponudiće Dejvid Rodžers, stariji web analitičar-istraživač kompanije Pay-Pal i Nil Bad, bivši glavni urednik Yahoo! News, Finance and Sports i sadašnji vlasnik sajta DailyMe (obojica putem video obraćanja iz Sjedinjenih Američkih Država), kao i Vladimir Milisavljević, direktor agencije Front, organizator prvog iFronta.

Zašto su se vodeći ljudi kompanija kao što su PayPal i DailyMe, zatim Amazon, Cisco systems, Rapid Share, odlučili da dođu u Beograd i iznesu ovdašnjoj publici svoja iskustva; šta sve može Internet biznis u svetu, a šta propuštamo mi u Srbiji; gde su vodeći domaći sajtovi i portali, gde je elektronsko plaćanje i online prodaja, u odnosu na svetska iskustva? To je samo deo pitanja na koje treba da odgovori konferencija iFront.

Svoje prisustvo na konferenciji za novinare potvrdite putem e-maila [email protected] ili putem telefona, na broj: 011/30 77 650 (kontakt osobe: Tamara Tešić, Raša Dabanović).

Korisni linkovi

Share and Enjoy:

Tags: , , , , , , , ,

Autor: Vladimir Trkulja