KONTEH 13- Sajam poslovnih mogućnosti i stručnih praksi

03.04.2013. – 04.04.2013.

KONTEH 13- Sajam poslovnih mogućnosti i stručnih praksi održaće se po sedmi put na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu 3. i 4. aprila, kao projekat studentske organizacije EESTEC LC Novi Sad. Sajam KONTEH posetiocima nudi priliku za zapošljavanje i raznovrsnu ponudu stručnih praksi, a kompanijama omogućuje povezivanje sa obrazovnim institucijama i najkvalitetnijim kadrom. 

Studentska organizacija EESTEC LC Novi Sad, želeći da studentima i diplomcima Univerziteta u Novom Sadu predstavi mogućnosti zaposlenja i razvoja karijere u kompanijama koje posluju u našoj zemlji, organizuje KONTEH – Sajam poslovnih mogućnosti i stručnih praksi, na najvećem fakultetu u Republici Srbiji, Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu.

Biografije

Tokom dva dana sajma učesnicima se nudi mogućnost predstavljanja, upoznavanja kandidata i obavljanja prvog intervjua već na licu mesta. Takođe, radnu biografiju je moguće uneti na sajtu sajma već sada, kao i na samom sajmu. Biografije će biti dostupne svim kompanijama učesnicama.

Registracija

Učešće je besplatno.

Korisni linkovi

 

Autor: ITD Ekipa


DODAJ KOMENTAR