Kreće prodaja Early Bird karata za How to Web Belgrade Community Event

10.05.2011.

Ako nas pratite sigurno ste primetili da organizujemo How to Web konferenciju o onlajn preduzetništvu, u Beogradu sredinom juna. Počev od danas možete kupiti karte i osigurati prisustvo na događaju za koji vlada izuzetno interesovanje.

 

O konferenciji

Beogradsko izdanje How to Web konferencije će biti posvećeno onlajn preduzetništvu i predstaviće našoj publici veliki broj uglavnom inostranih predavača koji su uspešni preduzetnici i investitori. Pogledajte spisak predavača i panelista.

Među poslednjim potvrđenim predavačima je Mike Butcher, urednik evropskog izdanja svetski poznatog bloga TechCrunch, najprominentnijeg brenda kada je reč o izveštavanju o dešavanjima u oblasti Internet preduzetništva i razvoju Interneta.

Konferencija je namenjena pre svega studentima, odnosno – mladim, talentovanim ljudima koji žele da ulože svoje vreme i znanja u razvoj svojih ideja u globalne, profitabilne biznise.

Jedinstveni skup visoko kvalitetnih predavača osigurava da će učesnici konferencije čuti vredne informacije, iskustva i znanja koja čine How to Web Belgrade nezaobilaznim dešavanjem za sve koji žele da se bave pokretanjem i razvojem Internet kompanija. (Da i ne pominjemo strava žurku nakon konferencije.)

Konferenciju How to Web Belgrade su omogućili Limundo, Erste banka i Domen .me.

Early bird karte

Najbržih četrdeset učesnika konferencije može kupiti karte po specijalnoj ceni od 19€/1900RSD, umesto standardnih 29€/2900RSD.

Early bird karte će biti dostupne dok se ne rasprodaju, a naredne tranše će biti naknadno najavljene.

Kartu možete kupiti na dva načina, kreditnim karticama preko servisa Amiando ili direktnom uplatom na račun koristeći Limundo Cash na Kupindu.

Kliknite ovde da biste kupili kartu KREDITNOM KARTICOM (19€, Amiando.com)
Kliknite ovde da biste kupili kartu UPLATOM NA RAČUN (1900RSD, Kupindo.com)

Požurite!

OK, verovatno će vam svaki organizator reći da za njegov događaj vlada izvanredno interesovanje. Ipak, činjenica da se na spisak za obaveštenje o početku prodaje karata prijavilo više ljudi nego što ima karata, govori nam o tome da će biti gužve. 🙂

Nažalost mesta će biti relativno malo zbog objektivnih okolnosti i dostupnih resursa u organizovanju ovog pionirskog dogadjaja. Zato želimo da skrenemo pažnju svima koji smatraju da bi im prisustvo na ovoj konferenciji donelo koristi da što pre osiguraju sebi mesto 16. juna u KC Gradu.

Za sva pitanja i pojašnjenja smo vam dostupni bilo u komentarima bilo na drugim kanalima komunikacije.

Vidimo se na #htwbgd!

Autor: Vukašin Stojkov


DODAJ KOMENTAR