Kupindo obuka za maksimizovanje onlajn prodaje

07.07.2012.

Radionica pod nazivom Kako maksimizirati online prodaju će se održati 7. jula 2012. u prostorijama Privredne komore Beograda. Ova obuka je namenjena pre svega malim i srednjim preduzećima ali i svima koji žele da iskoriste Internet kao prodajni kanal za svoje proizvode što im na lak način omogućava platforma Kupinda.

 

U Internet prodaji nije dovoljno samo postaviti proizvod onlajn i čekati da ljudi dodju i kupe ga – postoji niz oprobanih tehnika za unapredjivanje prodaje počev od smišljanja dobrih naslova i opisa pa do izbora optimalne fotografije, te mnoge druge.

Ekipa Kupinda je osmislila obuku sa svim iskustvima i znanjima koje su stekli tokom 6 godina prakse onlajn prodaje, sabranim i spakovanim tako da manje iskusnim prodavcima pomognu da uspešno nastupe na Internetu.

Cena kotizacije za ovu radionicu iznosi 4.999 dinara (za 50% popusta možete ostaviti komentar na Kupindo blogu) a da biste se prijavili možete poslati mejl na m.nicetin@kupindo.com, gde ako ste fizičko lice šaljete vaše Limundo korisničko ime (ako ga nemate kliknite ovde) a ako ste pravno lice šaljete naziv firme, podatke kontakt osobe, PIB i željeni broj kotizacija.

Autor: Vukašin Stojkov


DODAJ KOMENTAR