Lean Startup Conference 2012 – Timisoara Simulcast

03.12.2012. – 04.12.2012.

Lean Startup Conference održaće se 3.-4. decembra u San Francisku, a na istom mestu okupiće se neka od najvećih imena Lean startap global pokreta kao i veliki broj uspešnih preduzetnika. Treću godinu zaredom u Temišvaru će se održati simulativni prenos događaja u prostorijama City Business Centre-a. 

Cilj je da se zainteresovani okupe na jednom mestu kako bi slušali i pratili dešavanja u San Francisku ali i razgovarali o tome kako biti što inovativniji, produktiviniji, uspešniji u svojoj okolini. Događaj počinje 3. decembra u 17 časova i traje do narednog dana do 3:15 rano ujutru. Pre nego što počne prenos konferencije u San Francisku, gosti će u Temišvaru imati priliku da upoznaju lokalne preduzetnike zainteresovane za stvaranje i vođenje uspešnih startupova.

Agenda

Više o programu možete pronaći na ovom linku.

Učesnici

Ovo su samo neka od imena koja će gostzovati na Lean Startup Conference:

Marc Andreessen, co-founder and general partner at Andreessen Horowitz; Steve Blank, serial entrepreneur, author, lecturer at Stanford; Beth Comstock, chief marketing officer at GE Eric Ries, author of The Lean Startup; Drew Houston – CEO of Dropbox; Ash Maurya – author of Running Lean: How to Iterate from Plan A to a plan that works

Registracija

Kartu možete kupiti ovde.

Lokacija

Prenos konferencije je organizovan u Temišvaru u prostoru City Business Centre

Korisni linkovi

 

Autor: ITD Ekipa

1 komentar

Radu Ticiu
29.11.2012. @ 20:26

Hello to our neighboring countries startup people.

We decided to wave the participation fee to whoever foreigners interested in joining the Timisoara simulcast of the Lean Startup Conference 2012.

Radu Ticiu, event organizer


DODAJ KOMENTAR