Medju 50 najboljih u Srbiji

03.02.2010.

Ime ovog sajta sve govori: ukoliko želite da saznate šta se dešavalo na skupovima, kursevima i seminarima iz oblasti informacionih tehnologija koji su održani u zemlji i regionu i šta će biti tema na onima koji će se u dogledno vreme održati, na pravom ste mestu. Osim korisnog sadržaja, ovde ćete naći i brojne linkove koji vode na srodne sajtove, kao i blog, premda on ne beleži baš veliku posetu.

 Kao što ste mogli da primetite iz naših statusa i tweetova, IT Dogadjaji su izabrani medju 50 najboljih sajtova u Srbiji. Iako ovu listu sajtova pravi jedan stari medij pa još i štampani – PC Press – nagrada ima odredjenu težinu. To je prva dodela ovog tipa koja je ustanovljena u zemlji i ima sasvim respektabilnu tradiciju – prvi izbor je napravljen još daleke ’97.

Nepotrebno je reći da smo izuzetno počastvovani i ponosni na ovu nagradu. Da se sajt ovog tipa, neprofitabilan i entuzijastički, sa svim manama koje mi sami najbolje znamo i koji postoji samo dve godine nadje medju dobitnicima ove nagrade je bilo veliko iznenadjenje za nas. Ipak, neskromno smatramo da baš zbog truda koji smo uložili u ovaj projekat i zbog pozitivnog delovanja za koje verujemo da smo ostvarili priznanje nije nezasluženo, i veoma smo zahvalni uredničkom timu PC Pressa na njemu.

U narednom periodu planiramo da napravimo niz koraka kako bi unapredili naš mali servis uključujući tu i redizajn sa mnogim novim opcijama. Ako biste imali predloge za razradnjivanje sajta više ste nego dobrodošli da ih ostavite u komentaru ili nam pošaljete mejl.

Takodje planiramo da se malo više reaktiviramo sa ovim blogom (ne da nam to bude cilj sam po sebi naravno) i time usput odgovorimo i na jedinu provučenu zamerku koju nam je uputio tim PC Pressa.

Na kraju hvala svima nama koji koristite naš servis i pratite nas preko Twittera i Facebooka i koji nam šaljete vredan feedback. 🙂

PS – meni lično je ova dodela bila prekul i zbog dva mejla (ITD i Formular) koja su došla do mene od Dejana Ristanovića čije tekstove u Računaru sam gutao kao klinac. 🙂

Autor: Vukašin Stojkov

6 komentara

03.02.2010. @ 18:17

Sve cestitke, zasluzili ste! A nagradu cete najbolje opravdati jos entuzijasticnijim i efikasnijim radom koji vam predstoji 🙂

03.02.2010. @ 21:24

I ja se pridruzujem cestitkama za sve one koji su se nasli na listi.

03.02.2010. @ 22:13

Fascinantno ali ne i nezasluženo. Zanima me kako si se uspio setiti da je Dejan Ristanovic pisao date tekstove. Mislim ono, citam novine juce, a dnas ih zaboravim, a kamol necu nakon 20 godina.

Vukašin Stojkov
03.02.2010. @ 22:33

Ne secam se toliko samih tekstova ali Ristanovic i Jelena Rupnik su mi ostali u pamcenju samo tako 🙂

05.05.2010. @ 21:40

JOs mi je jedan dogadja slicne tematike zapao za oko ove godina ali kao sam video i pre se odrzavao festival weba. Super je to sto se i na taj aspekt izrazavanja obraca paznja i kod nas.
Evo i adrese za sv slabo upucene kao sto sam to i ja bio: http://www.wfest.org

02.07.2010. @ 11:14

Jel zna neko sta se desilo sa tim magazinom Racunari i jel se jos izdaje? Brojevi su nekad dolazili i do Bosne ali vise ih nigdje nema…


DODAJ KOMENTAR