Meet Magento 2016

10.06.2016.

Firma Younify d.o.o. iz Niša organizuje, po prvi put u Srbiji, međunarodnu Meet Magento konferenciju posvećenu Magento i php programerima, prodavcima (onlajn i offline prodavnice), onlajn i e-commerce marketarima i pružaocima usluga iz oblasti e-trgovine.

Meet Magento Serbia konferencija održaće se 10. juna 2016. godine u Nišu, u Constantinus Palace kongresnom centru. 

Prva po redu internacionalna Meet Magento konferencija u Srbiji biće organizovana 10. juna 2016. godine u Nišu. Očekujemo više od 200 učesnika/ca za ovaj celodnevni događaj. Učesnici/ce su: Magento / php programeri, web dizajneri, vlasnici onlajn prodavnica, maloprodajnih objekata, B2B (business-to-business) kompanije, onlajn marketing i PR agencije, konsultantske agencije, kao i pružaoci usluga iz oblasti IT-a (kompanije za razvoj Magento ekstenzija, web hosting kompanije, servisi za onlajn plaćanje, i sl.). Učesnici Meet Magento konferencije imaju dovoljno znanja iz oblasti naprednih tehnologija i razvoja web usluga, ili su zainteresovani da podignu svoje marketing i promotivne aktivnosti na viši nivo – s obzirom na to da većina njih posluje u onlajn okruženju.

U skladu sa tim, Meet Magento Srbija sastojaće se iz dve paralelne sesije: jedna za oblast TEHNOLOGIJE (TECH session), a druga za oblast POSLOVANJA (BUSINESS session). Konferencija će se održati u novoizgrađenom kongresnom centru “Constantinus Palace”, delu Tami Residence hotela u Nišu. Najviša tačka događaja je koktel žurka – idealno mesto za umrežavanje i dugačke poslovne razgovore uz dobro piće i muziku.

Meet Magento Srbija je, stoga, idealno mesto na kome možete naći potencijalne i buduće poslovne partnere; događaj je, sam po sebi, kreiran i za prezentaciju vaših proizvoda i usluga, ali je, ujedno, i odlično mesto za povezivanje sa vašim klijentima. Ovakav događaj je, takođe, odlličan pokazatelj na koji način se razvija IT i sektor naprednih tehnologija u Srbiji, a pogotovo u regionu jugoistočne Srbije koji važi za jedan od manje razvijenih u zemlji.

Više informacija o događaju možete saznati na zvaničnom sajtu.

Autor: ITD Ekipa


DODAJ KOMENTAR