Mesec dana kurseva na temu agilnog razvoja softvera

30.11.-0001.

Agile Month – Nov 2015, kako sam naziv kaže predstavlja mesec dana svakodnevnih treninga na teme agilnog razvoja softvera.

Usvajanje Scrum metodologije i generalno primena agilnog koncepta razvoja softvera, nije jednostavan proces naročito ako se radi o tranziciji sa tradicionalnog pristupa. Iskustvo kaže da može biti jako mučan, naizgled beznadežan i nepotrebno nametnut proces, naročito iz programerskog ugla posmatranja. 

Programeri se susreću da drugačijim načinom funkcionisanja tima i često nedovoljnom i neodgovarajućom podrškom i reakcijom business strane projekta. Generalno, timovi se susreću sa brojnim izazovima kada je u pitanju definisanje zahteva klijenta i određivanje prioriteta realizacije, konstantno unapređenje procesa i merenje učinka, integracija članova tima, blagovremeno reagovanje na promene iz okruženja, primena najboljih inženjerskih praksi, određivanje ali i probijanje vremenskih rokova, kao i vođenje tima koji se samoorganizuje.

Pored sertifikovanih obuka za uloge Scrum Mastera i Product Ownera, u ponudi su i napredni kurseva sa specifičnim temama koji treba da olakšaju implementaciju Scruma i uopšte agilnih metodologija razvoja. Teme su birane na osnovu istraživanja sprovedenog među relevantnim kompanijama koje su u nekoj od faza implementacije agilnog pristupa.

Kursevi koji su planirani tokom Agile Month – Nov 2015 su:

Predavači na obukama tokom Agile Montha u novembru su:

  • Petri Heiramo – sertifikovan Scrum Trener od strane Scrum Alliance, dugogodišnji Agile Kouč, sa preko 15 godina iskustva u softverskoj industriji
  • Zoran Vujkov – Agile Kouč u velikom broju kompanija, sertifikovan Scrum Master, sertifikovan SAFe Practitioner, sertifikovan PRINCE2 Practitioner, sa preko 19 godina iskustva u softverskoj industriji
  • Dr Volfgang Rihter – sertifikovan Scrum Professional, Project Management Professional, sertifikovan Coach & NLP Practitioner, sa preko 19 godina iskustva u softverskoj industriji
  • Helmut Štajneder – sertifikovan Scrum Master, sertifikovan Product Owner, sertifikovan Coach, ITIL, eTOM, NLP, sa preko 25 godina iskustva u softverskoj industriji.

Više informacija i prijavni formular, možete naći ovde.

Autor: ITD Ekipa

1 komentar

Marko
26.09.2015. @ 11:36

Ovo nije događaj nego je reklama za vaše kurseve.

Povedite računa da je sajt namenjen za obajve o IT događajima a ne za koemrcijalne reklame, za to postoje baneri i reklamni prostor.

Ako želite možete napraviti događaje, na koje pozivate javnost, gde predstavljate svoej programe itd itd i onda to vredi da se objavi među događaje sa registracijom ili ne itd.
Ovako naslovljeno vaša objava iako kulturna je samo SPAM.
Na šta bi ovaj sajt ličio kad bi svi krenuli da svoje komercijalne ponude iako ne prave događaj, objavljuju ovde?


DODAJ KOMENTAR