Metropolitan Game Jam 2012

25.05.2012. – 26.05.2012.

Metropolitan Game Jam 2012Univerzitet Metropolitan, 25. maja 2012. godine, organizuje skup na koji su pozvani programeri, umetnici, muzičari i ostali zaljubljenici u razvoj igara, da naprave nove igre za 48 sati. Metropolitan Game Jam je timski događaj otvoren svima koji su zainteresovani za razvoj igara i savršena je prilika za povezivanje sa kolegama.

 

Game Jam obuhvata dva događaja:

  1. Glavni Jam, koji će se održati u prostorijama Univerziteta Metropolitan.
  2. Side Jam, koji će se održati preko interneta, za sve one koji ne budu odabrani ili nisu u mogućnosti da prisustvuju glavnom Jam-u.

Glavni Jam

Glavni Jam će se održati u prostorijama Univerziteta Metropolitan. Učestvovaće 5 timova koji će biti nasumice odabrani nakon zatvaranja prijava.

Na početku Game Jama-a biće izvučene dve teme, vezano za koje će timovi praviti igre. Igre treba da budu vezane za obe teme

Side Jam

Oni koji ne budu pozvani ili se ne prijave da učestvuju u glavnom Jam-u, mogu se okupiti privatno i učestvovati u Jam-u putem interneta. * Kada se teme izvuku, biće objavljene na sajtu Jam-a i svi prijavljeni učesnici će moći da pošalju svoje radove dok god traje glavni Jam.

Radovi svih učesnika će biti objavljeni na sajtu Jam-a. Timovi zadržavaju sva prava na svoje projekte, a prijavom za učešće dozvoljavaju Univerzitetu Metropolitan da ih distribuira na sajtu Jam-a.

FAQ

Ko može da se prijavi?

Na Metropolitan Game Jam mogu da se prijave i timovi i pojedinci, svih starosnih dobi i zanimanja, dovoljno je samo da vas zanimaju video igre. Pojedinci koji budu izabrani da učestvuju na glavnom Jam-u, a nemaju tim, će biti dodeljeni nekom od slobodnih timova.

Da li je Metropolitan Game Jam takmičenje?

Ne. Cilj Metropolitan Game Jam-a je da pod opuštenom atmosferom okupi i upozna ljude koje zanima razvoj igara. Takmičenje bi stvorilo dodatni pritisak na naše učesnike.

Da li će biti nagrada?

Game Jam nije takmičenje i neće se birati najbolji radovi u cilju dodele nagrada. Međutim, pokušaćemo da obezbedimo poklone za sve učesnike Glavnog Jam-a. Budite u toku.

Učesnici Jam-a koji žele da upišu studije na nekom od fakulteta Metropolitana biće kandidati za dodelu stipendija.

Korisni linkovi

Autor: ITD Ekipa


DODAJ KOMENTAR