Metropolitan Global Game Jam

25.01.2013. – 27.01.2013.

Manifestacija Metropolitan Global Game Jam održaće se od 25. do 27. januara na Univerzitetu Metropolitan. Game jam je druženje koje traje od nekoliko sati do nekoliko dana, a cilj je za to vreme napraviti igru, od početka do kraja. Ovo je najveći događaj tog tipa koji se u isto vreme održava na različitim lokacijama širom sveta, a prvi put se organizuje i u Srbiji. Metropolitan Global Game Jam traje 48 sati i možete učestvovati sami ili u timu. Tim možete da formirate unapred, a postoji opcija da to učinite i kada se upoznate sa ostalim učesnicima. Zadatak je napraviti igru vezanu za određenu temu koja će biti objavljena na početku događaja. 

Propozicije

Game Jam je otvoren za sve punoletne osobe. Ukoliko neko maloletan želi da ušestvuje, mora da kontaktira organizatore. Broj učesnika je ograničen i prijavljivanje je obavezno. Uz igre koje učesnici naprave neophodno je da priložite izvorni kod. Igre se objavljuju pod Creative Commons licencom, a učesnici zadržavaju sva prava nad svojim radovima.

Registracija

Broj učesnika je ograničen i prijavljivanje je obavezno. Učesnici moraju da se prijave pojedinačno, iako mogu da rade u timu. Ekipa može biti unapred organizovana, a postoji opcija da se učesnici povežu i na game jamu. Uputstvo za prijavu:

  1. Registrujte se na sajtu Global Game Jam-a.
  2. Na stranici Metropolitan Global Game Jam-a u odeljku “Jam Site 2013″ odaberite “Register at Metropolitan Game Jam”.
  3. Popunite prijavu sa vašim podacima i pošaljite je.

Korisni linkovi

Autor: ITD Ekipa


DODAJ KOMENTAR