Microsoft Sinergija 12

23.10.2012. – 24.10.2012.

Microsoft Sinergija 12 pod sloganom „MOVING UP“ održaće se 23. i 24. oktobra 2012. godine u Centru „Sava“ u Beogradu. Ova konferencija će i ove godine okupiti veliki broj predavača iz zemlje i inostranstva, ali i predstavnika partnera, kompanija, IT profesionalaca, developera i ljubitelja novosti iz oblasti informacionih tehnologija. Kao strateško opredeljenje kompanije Microsoft, “Cloud computing”  ostaje jedna od glavnih tema ovogodišnje Sinergije.

 

Pored novih trendova u oblasti cloud-a, učesnicima konferencije će biti predstavljeni i novi proizvodi, usluge i tehnologije koji će u narednom periodu biti lansirani i dostupni u Srbiji.

Tematske celine

Predavanja na Sinergiji 12 biće podeljena u 5 tematskih celina:

  1. Database & Business Intelligence
  2. Development Tools & Technologies / Windows Azure platform
  3. Office 365, Office & SharePoint / Exchange and Lync / Dynamics ERP & Dynamics CRM
  4. Windows Client & Windows Phone
  5. Server, Management Tools & Security

Registracija

Proces registracije je uveliko u toku. Prvi talas registracije traje do 15. septembra i cena kotizacije iznosi 29. 500 RSD (bez PDV-a). U drugom talasu,  koji traje od 15. septembra do 10. oktobra, cena kotizacije iznosi 39. 500 RSD, dok će učesnici koji obezbede kotizacije posle 10. oktobra plaćati pun iznos od 49. 500 RSD.

Za kompanije koje prijavljuju veći broj učesnika i ove godine postoji dodatni popust. Na svakih 6 kupljenih kotizacija ostvaruje se popust od 15 % na celokupan iznos. Popust važi u svim talasima kotizacija.

Registracija se obavlja online.

Korisni linkovi

Autor: ITD Ekipa


DODAJ KOMENTAR