Microsoft WinDays 12

23.04.2012. – 27.04.2012.

Microsoft WinDays12 konferencija zakazana za period od 23. do 27. aprila 2012. godine donosi pogled u svet tehnoloških inovacija i predlaže integraciju rešenja koja unapređuju poslovanje. Mesto održavanja je i ovog puta Rovinj, a stara fabrika duvana Rovinj ugostiće više od 1500 posetilaca, vodećih ICT stručnjaka, poslovnih ljudi, novinara i ljude iz sveta politike.
 
Program Microsoft WinDays12 konferencije se temelji na otvaranju društveno relevantnih tema i analizi aktuelnih trendova, po čemu je prepoznatljiva već više od deset godina. Na radost učesnika, poseban naglasak stavljen je na zabavne sadržaje zbog čega je konferencija već godinama među omiljenim od strane IT stručnjaka, entuzijasta, poslovnih ljudi, novinara, a u poslednje vreme i političara. Sadržaj konferencije je podeljen na dva dela, Microsoft WinDays12 Technology i Microsoft WinDays12 Business. Kao i svakog puta, zaključci konferencije predstavljaju temelj za unapređenje poslovnih procesa koji teže operativnoj efikasnosti i povećanju produktivnosti.

Slogan ovogodišnje WinDays12 konferencije je „Mogućnosti su beskrajne“, a publici će biti predstavljene nove tehnlogojie i brojni proizvodi koji će tržištu biti dostupni u narednim mesecima. Prva tri dana rezervisana su za ljubitelje novih tehnologija koje će biti prezentovane u okviru Microsoft WinDays12 Technology dela.

Deo konferencije posvećen poslovnim ljudima i njihovim kompanijama – Microsoft WinDays12 Business, zakazan za 26. i 27. april, usmeren je na operativnu efikasnost i održava se pod sloganom „Izaberite svoj put“. Programsi partner konferencije je fakultet VERN’. Teme koje će biti obrađene se odnose na trenutna dešavanja i ekonomske prilike u hrvatskoj i regionu, a reči će biti i o tome kako inforamcione tehnologije mogu doprineti finansijskom rastu i razvoju preduzeća, jačoj konkurentskoj poziciji i produkitvnosti.

Ideja konferencije nastala je još 2001. godine kada su prvi put okupljeni IT stručnjaci na jednom mestu kako bi razmenili svoja iskustva i ideje. Međutim, poslednjih jedanaest godina WinDays sve brže raste, kao i tehnologija kojoj je posvećena.

Na poslednjoj WinDays11 konferenciji okupilo se 1600 ljudi koji su čuli 134 predavanja, učestvovali u 27 radionica, panel diskusijama i okruglim stolovima, dok su se u večernjim satima opuštali razmenjujući iskustva, ideje i kontakte.

Registracije

Registraciju za konferenciju možete izvršiti ovde.

Linkovi

Za više informacija o ovom događaju posetite zvanični sajt.

Autor: ITD Ekipa


DODAJ KOMENTAR