Novembar 15Novembar 19

Jubilarna Microsoft Sinergija 10 održaće se u Beogradu (Sava centar) od 15. do 19. novembra 2010. godine. Na ovom velikom skupu se tradicionalno mogu čuti aktuelnosti koje kompanija Microsoft i njeni partneri nude domaćem tržištu, a ove godine će fokus biti na “Cloud computing” konceptu. ITDogadjaji su ove godine uspostavili saradnju sa organizatorima, te ćemo vas pre, tokom i nakon konferencije redovno obaveštavati o svim relevantnim dešavanjima.

Update: Postavljene informacije o nagradnom konkursu za Windows gedžet ili Internet Explorer akcelerator.

 

Sinergija već 9 godina okuplja IT profesionalce, rukovodioce, entuzijaste, medije i kompanije. Sinergija nije samo skup stručnjaka iz raznih oblasti, najnovijih tehnologija, aktuelnih tema i predavanja, već jedna snažna zajednica koja svake godine stvara dodatnu vrednost za sve učesnike u vidu novih znanja, ideja i inovacija.

Ciljna grupa

Rukovodioci kompanija, velikih firmi ili malih preduzeća, donosioci odluka na bilo kom nivou, IT stručnjaci, entuzijaste, studenti ili jednostavno korisnici informaciono-komunikacionih tehnologija mogu na Sinergiji saznati šta je to što je potrebno da uz pomoć tehnologija reše različite probleme, unaprede svoje poslovanje, studiranje ili svakodnevne aktivnosti.

Program konferencije

Informacije o programu i konkretnim predavanjima ćemo postaviti čim informacije postanu dostupne.

Predavači

Službeni jezik konferencije je srpski, a predavanja će se održavati na srpskom ili engleskom jeziku.

Kotizacije

Kotizacije za konferenciju prodavaće se u tri perioda:

  • Super promotivni – od 24. juna do 15. septembra 2010. po ceni od 22.050 dinara
  • Promotivni – od 15. septembra do 15. oktobra, po ceni od 33.075 dinara
  • Standardni – od 15. oktobra do početka konferencije, po ceni od 44.100 dinara

Na cene treba dodati PDV.

Registacija se obavlja direktno na Sinergija 10 sajtu.

Kotizacija za Microsoft Sinergiju 10 za učesnike obezbeđuje pristup svim predavanjima u okviru konferencije, ručak, pristup izložbenim prostorima, pauze s osveženjem, pristup svim zabavnim sadržajima, pristup zaštićenim delovima portala Sinergije i konferencijske materijale.

Nagradni konkursi

Microsoft je ove godine pripremio nekoliko nagradnih konkursa povodom Sinergije. Trenutno je aktuelan konkurs za Windows gedžet ili Internet Explorer akcelerator, a najbolje očekuju pune kotizacije za ovogodišnju Sinergiju, kao i Microsoft hardver. Konkurs je otvoren od 18. avgusta 2010. do 18. septembra 2010. godine, a informacije o Widnows gedžetima i Internet Explorer akceleratorima, i tehnikama njihovog razvoja možete naći na blogu Superteza, koji je partner ove nagradne igre.

Više detalja o ovom nagradnom konkursu na zvaničnom Sinergija 10 sajtu.

Korisni linkovi

Share and Enjoy:

Tags: , , , , , ,

Autor: Vladimir Trkulja