Mini Seedcamp Belgrade 2014

18.05.2014.

Seedcamp, po mnogom ocenama najbolji evropski seed fond,  doći će u Beograd u okviru programa predstojećeg Startit Festa. Na drugom “mini” seedcamp događaju u Srbiji koji će se održati 18. maja na Belom Dvoru, deset lokalnih startapa moći će da se predstave investitorima. Najinteresantniji među njima dobiće pozivnicu za naredni Seedcamp Week u Londonu na kojem se realizuju investicije.
 

Seedcampov uspeh i ugled su između ostalog rezultat velikog iskustva — ovaj Londonski fond radi već 7 godina i do sada su investirali u preko 100 kompanija iz više od 30 zemalja. Poznati su i u ovom delu Evrope – investicija Seedcampa u Zemantu 2008. godine je po mnogima dovela do “buđenja” slovenačkog i regionalnog startap ekosistema, a u portfoliu ove kompanije je još regionalnih kompanija poput Farmerona,vox.io, GIS Cloud, Oust.me. Prošla njihova poseta Beogradu 2013. godine rezultovala je investiranjem u TruckTrack.

Investiranje

Seedcamp nudi nekoliko mogućnosti za investiranje — pored standardnog dila od 8-10% kompanije za 50.000€ tu su sada i opcije za 5% uz 25.000€ za kompanije koje su već primile seed investiciju, te 3% uz 5.000€ kao “ulaznica” u njihov program.

Prijavite startap na Seedcamp

Ukoliko ste pokrenuli startap sa globalnim ambicijama, ako imate prototip vašeg proizvoda i želite priliku za investiciju od najvećeg evropskog seed fonda/akceleratora, prijavite se do 5. maja putem Angel Lista.

Korisni linkovi

Autor: ITD Ekipa


DODAJ KOMENTAR