Mini Seedcamp Belgrade

05.04.2013.

Prvi Mini Seedcamp u Beogradu održaće se 5. aprila, na kojem će 10 lokalnih startapa moći da se prezentuje, po mnogim ocenama najboljem evropskom seed fondu, i dobije priliku za dobijanje investicije i ulazak u njihovu bogatu mrežu. Beograd je prva stanica na Seedcampovoj evropskoj turneji u 2013, a u Srbiju dolaze uz generalno partnerstvo sa SEE ICT i medijsko partnerstvo Startita. 

U Beograd Seedcamp dolazi sa reformisanim ‘Mini’ događajem na kome će se 10 timova predstaviti njihovim investitorima i mentorima iz njihove mreže, pri čemu će najinteresantniji startapi na kraju dešavanja dobiti pozivnicu za naredni Seedcamp Week (Berlin ili London), na kojima se realizuju investicije.

Investiranje

U sklopu ovih ‘reformi’ Seedcamp nudi i nekoliko novih mogućnosti za investiranje — pored standardnog dila od 8-10% kompanije za 50.000€ tu su sada i opcije za 5% uz 25.000€ za kompanije koje su već primile seed investiciju, te 3% uz 5.000€ ‘ulaznica’ u njihov program.

Prijavi startap

Ukoliko ste pokrenuli startap sa globalnim ambicijama, ako imate prototip  proizvoda i želite priliku za investiciju od najvećeg evropskog seed fonda/akceleratora →prijavite se do 25. marta putem Angel Lista.

Korisni linkovi

Autor: ITD Ekipa


DODAJ KOMENTAR