MobileMonday Srbija #5

05.12.2011.

Peti MobileMonday u Srbiji će se održati 5. decembra 2011. godine od 18h, u Kulturnom Centru Grad u Beogradu. Već tradicionalno okupljamo profesionalceentuzijaste iz oblasti telekomunikacija, sa posebnim naglaskom na informisanje i edukaciju o savremenim mobilnim tehnologijama, te druženju i networkingu. Ovog puta ćemo se baviti temom mobilnog marketinga.

 

Uvodno predavanje o mobilnom marketingu će održati Aleksandar Petković, iz firme Carnation Group. Aleksandar će u svojoj prezentaciji “Kako pogoditi pravo u centar?” pričati o benefitima i načinima korišćenja osnovnih koncepata mobilnog marketinga.

Drago nam je što će sa nama biti i Ivan Jelić, tehnički direktor B92.net sajta i vođa tima odgovornog za B92 Android aplikaciju. Očekujte da čujete načine monetizacije Android aplikacija, kao i iskustva iz prakse.

Imamo i goste iz Slovenije – Rodoljub Petrovićiz firme Celtra, čiju platformu za mobilno oglašavanje koriste neke od najvećih kompanija u svetu.

Planirajte da ostanete i na neformalnom delu događaja predviđenom za druženje i upoznavanje – obezbedili smo besplatno piće za sve prisutne, te vas molimo da se registrujete kako bismo znali šta da očekujemo 🙂

Telekom Srbija je glavni sponzor, a tradicionalno se zahvaljujemo i RNIDS-u koji nas već duže vreme podržava i EUnet-u koji se brine za pristup Internetu.

Prijave

Prisustvovanje MobileMonday događajima je potpuno besplatno, molimo vas da se registrujete kako bismo mogli da planiramo broj stolica.

Lokacija

Kulturni Centar Grad, ulica Braće Krsmanović 4. Pogledajte mapu.

Korisni linkovi

Autor: ITD Ekipa


DODAJ KOMENTAR