MobileMonday Srbija #6

30.04.2012.

Šesti MobileMonday u Srbiji će se održati 30. aprila 2012. godine od 18h, u Kulturnom Centru Grad u Beogradu. Već tradicionalno okupljamo profesionalceentuzijaste iz oblasti telekomunikacija, sa posebnim naglaskom na informisanje i edukaciju o savremenim mobilnim tehnologijama, te druženju i networkingu.

 

Ovoga puta ćemo predstaviti novu Telenor web i mobilnu platformu koja će uskoro biti javno dostupna. Predavanje će održati, i na sva pitanja odgovarati Nemanja ŽilovićPetar Babić iz Telenora.

Gabor Suhajda iz agencije za digitalni marketing Carnation Group će pričati o aktuelnim trendovima, potencijalima, izazovima i najboljim praksama u svetu razvoja za mobilne uređaje – naziv njegovog predavanja je “Front-End Development and Responsive Web Design for Mobile Devices“.

Janko Jovanović će govoriti o Mobile UX ili Kako napraviti mobilnu aplikaciju koju će neko zaista hteti da koristi.

Planirajte da ostanete i na neformalnom delu događaja predviđenom za druženje i upoznavanje – obezbedili smo besplatno piće za sve prisutne, te vas molimo da se registrujete kako bismo znali šta da očekujemo 🙂

Telenor je glavni sponzor, a tradicionalno se zahvaljujemo i RNIDS-u koji nas već duže vreme podržava.

Prijave

Prisustvovanje MobileMonday događajima je potpuno besplatno, molimo vas da se registrujete kako bismo mogli da planiramo broj stolica.

Lokacija

Kulturni Centar Grad, ulica Braće Krsmanović 4. Pogledajte mapu.

Korisni linkovi

Autor: ITD Ekipa


DODAJ KOMENTAR