Septembar 10

MobilityDay 2009 konferencija održati će se 10. septembra 2009. godine u hotelu Antunović u Zagrebu. Centralna tema ovogodišnje Mobility Day 2009 konferencije je operativni sistem Windows Mobile 6.5 i noviteti vezani uz njega, kako sa korisničke, tako i sa programerske i infrastrukturne strane.

 

Naglasak ovogodišnje konferencije je na Windows Mobile 6.5 rešenjima i najavljenom objavljivanju novog Microsoft Exchange Servera 2010.

Predavanja će biti podijeljena u tri segmenta: Poslovni smer, Razvojni smer i ITPro smer:

  • Poslovni smer je namijenjen IT menadžerima, savetnicima i donosiocima poslovnih odluka. U ovom smeru će biti govora o vrednosti uvođenja mobilnih uređaja u svakodnevno poslovanje, uz prikaz konkretnih primjera iz prakse.
  • Razvojni smer cilja projektante i razvojne inženjere, s predznanjem u radu s alatom Visual Studio. Predavanja su usmerena na primenu postojećih znanja u razvoju mobilnih rešenja, s naglaskom na Windows Mobile 6.5.
  • ITPro smer ima svoju ciljnu grupu među projektantima i sistem inženjerima koji žele čuti više o integraciji s poslužiteljima, kao što su Exchange Server 2010, SQL Server 2008, Office Communications Server 2007 R2, ali i o održavanju i masovnoj implementaciji uređaja u poslovnom okruženju.

Kao učesnici konferencije imaćete se priliku upoznati se sa najnovijim mobilnim tehnologijama i rešenjima i pristup svim konferencijskim materijalima online nakon konferencije. Novosti u nadolazećem Windows Mobile 6.5 operativnom sistemu i podršci za razvoj mobilnih rešenja koja dolazi uz Visual Studio 2008, temeljne su odrednice tema ovogodišnje konferencije.

Sadržaj i raspored predavanja možete pogledati na zvaničnom sajtu konferencije.

Konferencija se održava u prostorijama hotela Antunović u Zagrebu.

Prijava

Redovna cena kotizacije iznosi 700kn + PDV

A Early Bird ponuda koja važi do 1.9.2009. vam daje  30% popusta što u tom slučaju iznosi 490kn + PDV.

Kurs kune pogledajte na sajtu Hrvatske narodne banke.

U cenu je uključeno:

  • Učestvovanje na svim predavanjima
  • Polaznički materijali (torba, majica, promotivni materijali naših sponzora
  • Učestvovanje u nagradnoj igri na kraju konferencije
  • Pristup svim konferencijskim materijalima online po završetku konferencije

Za učešće se možete prijaviti popunjavanjem formulara na sajtu konferencije.

Korisni linkovi

Share and Enjoy:

Tags: , , ,

Autor: Jelena Rakić