Septembar 23

Firme MobendoCitus organizuju MobilityDay 2010 konferenciju 23. septembra 2010. godine u Zagrebu. Konferencija je namenjena donosiocima odluka i IT profesionalcima koji se bave poslovnim i tehnološkim aspektima mobilnih rešenja, a centralna tema ovogodišnje konferencije će biti Windows Phone 7.

 

Predavanja su podijeljena na tri segmenta:

  • Poslovni smjer namijenjen je IT menadžerima, savjetnicima i donosiocima poslovnih odluka. U ovom smjeru će biti govora o vrijednosti uvođenja mobilnih uređaja u svakodnevno poslovanje, uz prikaz konkretnih primjera iz prakse.
  • Razvojni smjer namijenjen je projektantima i razvojnim inženjerima s temama iz razvoja mobilnih rješenja kako na Windows Phone 7 platformi, tako i ostalim platformama poput Samsung BADA, iPhone, Android i Symbian.
  • ITPro smjer namijenjen je projektantima i sistem inženjerima koji žele čuti više o integraciji sa poslužiteljima, kao što je Exchange Server, SQL Server, te o održavanju i masovnoj implementaciji uređaja u poslovnoj okolini.

Program

Pogledajte detaljan program i satnicu konferencije.

Ove godine se organizuju i predkonferencijske dvodnevne radionice na temu razvoja aplikacija na Windows Phone 7, Android, iPhone platformi.

Mobility Day konferenciju možete pratiti i putem Interneta, prilikom prijave/registracije odaberite da želite pratiti samo on-line sadržaje.

Lokacija

Konferencija će se održati uHotelu Antunović, Zagrebačka Avenija 100a u Zagrebu.

Kotizacija i registracija

Puna cijena konferencije iznosi 700,00 kn PDV, a Early Bird sa 30% popusta traje do 13.9.2010. i iznosi 490,00 kn PDV. U cijenu su uključeni pristup svim snimljenim predavanjima nakon konferencije, ručak, osvježenja u pauzama, konferencijski materijali, te pokloni, posebne ponude i promotivni materijali sponzora. Cijena za pristup samo on-line prijenosu konferencije i snimljenim materijalima je 200 kn (PDV uključen).

Za najsretnije sudionike konferencije, organizatori i sponzori osigurali su10 bogatih i atraktivnih nagrada poput pametnih mobilnih telefona, bežičnih uređaja, štampača, navigacijskih uređaja itd.

Registracija se obavlja online.

Korisni linkovi

Share and Enjoy:

Tags: , , ,

Autor: Vladimir Trkulja