Najveća WordPress konferencija u regionu u junu u Beogradu

04.06.2016. – 05.06.2016.

Beograd će početkom juna biti stavljen na mapu sveta jer se 4. i 5. juna održava WordCamp Belgrade 2016, najveća WordPress konferencija u regionu, koja je podržana od strane WordPress Foundation, zvanične organizacije ove popularne platforme.

Subota 4. jun predviđen je za stručna predavanja i novine iz oblasti WordPressa, dok je nedelja 5. jun osmišljen kao WordPress Contributors Day u okviru kojeg će biti održane besplatne obuke i radionice, kao i doprinos samoj WP platformi. Contributors Day dešava se u prostorijama Devana Technologies, Trg Republike 5. 

Na ovogodišnjoj konferenciji vas očekuje 16 predavača, 400 posetilaca, besplatne WP obuke i radionice drugog dana, obezbeđen ručak i osveženje, WP majica i suveniri.

Karte za WordCamp Belgrade 2016 su već u prodaji i mogu se kupiti po ceni od 18.5USD, odnosno 2000RSD, putem PayPal servisa, a ukoliko niste u mogućnosti da koristite PayPal, kontaktirajte nas na wordcamp@wpserbia.rs.

Kupovinom karte obezbeđen je ulaz na konferenciju prvog dana, ručak, grickalice i kafa tokom celog dana, pristup radionicama i obuci u nedelju, kao i ulaz na žurku koja je predviđena za subotu uveče.

Pored prodaje karata otvoreni su i pozivi za predavače i sponzore, a više detalja možete pronaći na zvaničnom sajtu konferencije. Hashtag konferencije je #wcbgd.

WordPress Srbija je neprofitna zajednica nastala sa ciljem okupljanja programera, developera i WordPress entuzijasta na jednom mestu, popularizacije WP platforme i njenog boljeg razumevanja. WordPress Srbija je do sada organizovala ukupno 13 okupljanja tokom 3 godine postojanja.

Autor: ITD Ekipa


DODAJ KOMENTAR