Napredne funkcionalnosti poslovne analitike

18.12.2012.

Napredne funkcionalnosti poslovne analitike je događaj koji će se održati 18. decembra 2012. godine  u organizaciji firme Poslovna inteligencija, a u prostorijama RCC d.o.o, Vardarska 29. u Beogradu sa početkom u 09:30 časova. Na dešavanju je planirano da se demonstrira kako upotrebom samo jednog alata korisnik može da poveća svoju konkurentsku prednost, efikasnost unutar organizacije i ukupni profit kompanije.

 

IBM Cognos Business Intelligence omogućava integraciju svih dostupnih informacija jedne kompanije i pruža potpuno novo, revolucionarno korisničko iskustvo koje uključuje izveštavanje, naprednu analitiku, nadzor poslovanja kroz ključne indikatore uspešnosti i dashboard prikaza. Pored ovih uobičajenih Business Intelligence mogućnosti, IBM Cognos pruža i dodatne napredne tehnike upravljanja poslovanjem kao što su planiranje, modelovanje poslovnih scenarija, nadzor poslovanja u realnom vremenu i prediktivnu analitiku.

Na ovom događaju posetioci će imati priliku da se upoznaju sa manje poznatim elementima ovog alata koji su u današnjim dinamičnim uslovima poslovanja “must have”: Interactive dashboard, Active report, IBM Cognos Mobile i Scorecarding.

Agenda

09:30 – 10:00 Registracija, kafa dobrodošlice
10:00 – 10:15 Poslovna inteligencija, Vaš pouzdan partner
10:15 – 10:45 Tehnička prezentacija – 1 deo:

–       Interactive dashboard

  –       Active report 

–       IBM Cognos Mobile 

10:45 – 11:00    Pauza
11:00 – 12:00 Tehnička prezentacija – 2. deo:

–       Scorecarding with IBM Cognos Business Intelligence 

12:00 – Druženje uz ručak

Registracija

Učešće na događaju je besplatno. Potrebno je samo da se prijavite do 14.12.2012. na adresu beograd@inteligencija.com sa naznakom „Napredne funkcionalnosti poslovne analitike – prijava“.

Korisni linkovi

Autor: ITD Ekipa


DODAJ KOMENTAR