Nikola Božinović: Iskustva iz Silicijumske doline — kako napraviti globalni enterprise startap?

18.08.2016.

Narednog četvrtka, 18. avgusta u beogradskom Startit Centru svoje iskustvo će nam preneti preduzetnik Nikola Božinović. On je osnivač i CEO Frame-a,enterprise cloud platforme, koji je proteklih 20 godina proveo je u startapima, politici, istraživanju i obrazovanju. Kao što smo pisali, Frame je prošle godine uzeo investiciju u iznosu od 10 miliona dolara.

Nikola će na predavanju odgovoriti na pitanja kao što su: 

Kako smo za tri godine prešli put od garaže do ključnog partnera najvećih svetskih kompanija, kao sto su Adobe, HP, i Autodesk?

Šta je ubedilo investitore da u Frame ulože $13M?

Šta je to što definiše enterprise startup i zbog čega inovacije u enterprise tehnologijama predstavljaju najbolju biznis priliku za startupe u poslednjih 20 godina?

Frame je globalni servis koji omogućava kompanijama da ponude bilo koji softver direktno iz cloud-a. Firma je osnovana 2012. godine, a njihov proizvod transformiše rad na računaru tako da ljudi i timovi svoje aplikacije koriste u browseru. Aplikacije “u oblaku” rade po principu strimovanja frejmova, tj. programi se mogu koristiti i na starim kompjuterima uz dobru konekciju.

Frame ima sedište u San Francisku i kancelarije u Nišu i Beogradu.

Prijave

Meetup počinje u 18č u četvrtak 18. avgusta , a prisustvo je besplatno.

Potrebno je da svoje prisustvo potvrdite putem ove forme:

Autor: ITD Ekipa


DODAJ KOMENTAR