Novi trendovi i tehnologije u komunikaciji — dobrodošli u eru iskustva

24.05.2016.

Društvo Srbije za odnose sa javnošću organizuje panel na temu “Novi trendovi i tehnologije u komunikaciji”. Panel se održava 24. maja u Startit Centru sa početkom u 18č.

U svetu primećujemo trend brzog rasta društvenih mreža koje nisu bazirane na akumulaciji informacija, već na moći trenutka i izražavanja emocija i ličnog doživljaja sveta. Sa druge strane kompanije se utrkuju da što originalnije i interaktivnije predstave svoje proizvode i usluge, toliko da kampanje više liče na holivudsku produkciju nego marketing i PR kakav smo navikli da vidimo. Na kraju tu su tehnologije koje polako preuzimaju svet, bilo da se radi o VR-u, AR-u, interaktivnim bilbordima, itd. 

Možemo reći da se već neko vreme svi oni ne utrkuju za novčnikom potrošaca, već njegovu pažnju. Vreme i pažnja su nove valute današnjice.

Na panelu možete čuti odgovor na neka od sledećih pitanja:

Kako se u ovoj trci snalaze domaće agencije, kompanije pa i neprofitni sektor, koji su njihovi načini i kakvi su im rezultati?

Da li sve to ima efekta, da li se uticaj povećava među finalnim korisnicima i potrošačima ili su ipak neki “staromodni” alati komunikacije i dalje bolji i efikasniji/efektivniji način komunikacije sa ciljnom grupom?

Tokom panel diskusije biće predstavljeni različiti trendovi u komunikaciji u sferi sadržaja i novih tehnologija. Biće osvrta i na stanje na našem tržištu, dinamiku, kao i mogućnost primene novih trendova i tehnologija. Kako funcioniše komunikacija danas, kakav je sadržaj, kako se on koncipira i prilagođava, kao i kojim tehnologijama se najkvalitetnije i najbrže dolazi do željene publike.

Panelisti:
• Vitomir Jevremović, CEO, Digital Mind
• Miloje Sekulić, E-PR Director, Co- founder Homepage
• Igor Božović, Digital Account Director, Executive Group
• Milica Stojiljković – Business Leader, The Content Studio
• Predstavnik UNICEF-a

Agenda:
18h – 18:15h – Okupljanje gostiju
18:15h – 19:15h – Panel diskusija
19:15h – 20h Testiranje VR-a uređaja i koktel

Prijave

Broj mesta je ograničen, možete se prijaviti ovde.

Autor: ITD Ekipa


DODAJ KOMENTAR