Nukleus Start-Up događaj

13.09.2014.

Novom Sadu će se 13. septembra 2014. godine na Fakultetu Tehničkih Nauka održati Nukleus Start-up, takmičenje za timove i pojedince koji imaju ideju za pokretanje biznisa i potrebna im je finansijska podrška. 

Ideja takmičenja je predstavljanje ideja investitorima od kojih će najbolje biti dodatno promovisane članovima Nukleus mreže sa mogućnošću da dobiju investiciju. Iza celog događaja stoji Nukleus inkubator, osnovan od strane kompanije Anomite, koji predstavlja internacionalnu mreža koju podržavaju američki stručnjaci pružajući najboljim idejama mogućnost ostvarenja u realnom okruženju. Na događaju u Srbiji rade zajedno sa  ESTIEMom i Savezom studenata Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu.

Takmičenje se sastoji iz dva kruga

  • Prvog – koji podrazumeva elektronsku prijavu uz esejsko predstavljanje ideje i
  • Drugog – koji predstavlja usmenu prezentaciju ideja pojedinaca ili timova koji su prošli u finalni krug, pred žirijem.

Pred finalni krug Poslovni Inkubator u Novom Sadu održaće i treninge na temu izrade biznis plana i prezentacionih veština kako bi pomogao učesnicima da se bolje pripreme. Odabrana ideja nastavlja pregovore u vezi sa investiranjem u istu sa Nukleus mrežom čija će kancelarija u Novom Sadu nadalje koordinirati između pobednika i investitora.

Žiri

Kao članovi žirija potvrđeni su za sada dva poslovna anđela, Dr Mark C. RogersClive E. Warshaw i CEO Anomitea, ali i, kako kažu, direktor jednog inovacionog fonda.

Registracija

Prijave traju do 15. avgusta, a otvorene su kako za pojedince, tako i za timove.

Korisni linkovi

Zvanični sajt događaja.

Autor: ITD Ekipa


DODAJ KOMENTAR