O mogućnostima Amazon Web Services na prvom AWSome Day u regionu

11.04.2016.

Na prvom AWSome Day u Jugoistočnoj Evropi 11. aprila, Amazon Web Services predstaviće svoje cloud usluge regionalnom tržištu.

Fokus događaja biće na AWS uslugama, partnerskim programima, programimam sertifikacije i na predstavljanju svih tehničkih mogućnosti koje ovaj servis nudi.

Predavači će biti eksperti iz oblasti AWSa, tako da će prisutni imati priliku da čuju najaktuelnije informacije iz prve ruke.

Biznis i tehnički kurs

Na biznis kursu biće reči o tome kako možete unaprediti svoje poslovanje koristeći Cloud Computing i usluge AWSa, kako možete da postanete AWS partner i kako da se uključite u AWS partnersku mrežu.

Na tehničkom kursu govoriće se o konkretnim procesima vezanim za skladištenje, čuvanje i sigurnost podataka smeštenih na AWS-u i uopšte o radu sa AWS arhitekturom. Ovaj kurs će pomoći inženjerima i programerima da se bolje upoznaju sa tehničkom stranom njihovih usluga.

Na samom događaju imaćete priliku da čujete i studiju slučaja implementacije ManageWP Orion rešenja baziranog na AWS platformi. Manage WP, domaća menadžment konzola za jednostavno i brzo upravljanje WordPress sajtovima, proizvod je kompanije Devana Technologies koja je uz CLOUDWEBOPS odnedavno i AWS tehnološki partner.

Prijave

Događaj je namenjen svim zainteresovanim poslovnim ljudima, programerima, DevOps stručnjacima i svima koji žele da saznaju više o AWS-u. Prijave su otvorene i svoju registraciju možete da obavite na ovom linku.

Više detalja o samom AWSome Day SEE i agendu možete pronaći na zvaničnom AWS vebsajtu. Organizatori događaja su Amazon Web Services, i lokalni AWS partneri Devana Technologies i CLOUDWEBOPS.

Autor: ITD Ekipa


DODAJ KOMENTAR