O sajtu

IT Dogadjaji je informativni servis čiji je cilj informisanje domaće IT zajednice o IKT dešavanjima u zemlji i regionu.

Dogadjaji kao što su BizBuzz, E-trgovina i druga velika i mala dešavanja su odlične prilike za razmenu ideja, mišljenja, informacija i znanja, te uspostavljanje poslovnih i privatnih kontakata i saradnje.

Jedan od osnovnih motiva koji smo imali tokom planiranja, produkcije i održavanja sajta bilo je približavanje prednosti učestvovanja na ovakvim dešavanjima što većem delu domaće IT zajednice.

Tokom planiranja projekta definisali smo nekoliko osnovnih kriterijuma kvaliteta informacija koje objavljujemo – redovno postavljanje najava predstojećih dešavanja uz nastojanje da su objavljene informacije tačne, sveobuhvatne i blagovremeno postavljene.

ITD Ekipa

IT Dogadjaji je entuzijastički projekat. Naš doprinos boljem povezivanju IT stručnjaka i entuzijasta (izmedju ostalog) je deo naših napora za izgradnju Informacionog društva u Srbiji, za koje verujemo da je u opštem interesu svih građana.

Jelena Rakić

Jelena Rakić

Marketing menadžer  i trener u firmi YU Build. Radila na nekoliko online projekata. Držala treninge iz oblasti IT, marketinga, menadžmenta.

Rođena 1982. u Šapcu.  Diplomirani inženjer organizacionih nauka (tj, FON-ovac). Odbranila 2008. master  rad „Internet marketing u sportu“na FON-u.

Bivša košarkašica. Rekreativni sportista.

Brend,  internet marketing, twitter, sport

Dragana Petković

Dragana Petković

Dragana Petković je generalni menadžer kompanije Wiseman u Srbiji, koja kreira i vodi internet servise koji pomažu građanima u donošenju dobrih odluka u vezi sa novcem i drugim važnim životnim pitanjima.

Dragana je angažovana kao konsultant u Nemačkoj agenciji za međunarodnu saradnju (GIZ) i trener u školi veb novinarstva Udruženja novinara Srbije. 4 godine je radila na poziciji menadžera projekata u Beogradskoj otvorenoj školi, vodećoj nevladinoj organizaciji u Srbiji.

Strateški razvija i vodi aktivnosti organizacije SEEICT, nastale iz sajta ITDogadjaji, a koju čine fantastični ljudi sa ogromnom energijom i željom da unaprede informaciono društvo u Srbiji i organizuju najbolje IT događaje u regionu.

Diplomirala novinarstvo i komunikologiju na Fakultetu političkih nauka u Beogradu. Trči polumaratone.

Vladimir Trkulja

Vladimir Trkulja

Bavi se novim medijima u IT TV Produkciji, gde se između ostalog stara o prisustvu velikih IT kompanija na društvenim mrežama.

Rođen 1982. u Zemunu, završio ETF.

Prvi kompletan sajt napravio 1998. godine, od tada se fokusirao na Internet marketing i računarske mreže.

Čovek-pretraživač, novinar, marketing.

Vukašin Stojkov

Vukašin Stojkov

Apsolvent istorije na Filozofskom fakultetu u Beogradu, alumnista Beogradske otvorene škole. Rođen 1982. u Beogradu.

IT entuzijast, bavi se grafičkim i dizajnom interfejsa, onlajn marketingom. Jedan je od pokretača projekta IT Dogadjaji, učestvuje u radu projekta Formular.rs.

Spelling nazi, direktor.

Inače web dizajner, jedan odlatest gotivnih projekata mu je Eurofond insajder, čekitaut.